כבש יווני צלוי עם צזיקי
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, כבש יווני צלוי עם צזיקי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-122 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך רגל של כבש, עלי קורנית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המבורגר טלה יווני עם רוטב צזיקי, כריכי בשר כבש יווני עם צזיקי, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני.
הוראות
מחית את השום למשחה עם עלי ומלט.
מערבבים עם שמן זית, מיץ לימון, אורגנו, טימין ומפרץ, ומתבלים עם קצת מלח והרבה פלפל.
מניחים את הטלה בצלחת פורצלן גדולה.
יוצקים את המרינדה על הטלה ולעסות את הבשר. השאירו את הטלה לפחות 1 שעות בטמפרטורת החדר, או יותר במקרר, אבל לא יותר מאשר בן לילה או הבשר יהפוך רך מדי.
כדי לבשל את הטלה, להדליק את האש, או לחמם את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז
כדי לבשל על הברביקיו, לחכות לגחלים להפוך לאפר, ואז להניח את הטלה על הגריל ומבשלים 15 דקות בכל צד עבור בשר ורוד, או 20 דקות בכל צד עבור עשוי היטב. כדי לבשל בתנור, מניחים את הטלה בדיל צלוי רדוד וצולים במשך 30 דקות עבור ורוד או 40 דקות עבור כל הכבוד, הופכים את הטלה באמצע הדרך. השאר את הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.
בינתיים, לעשות את tzatziki. לגרר גס את המלפפון, מפזרים קמצוץ של מלח ולסחוט את כל הנוזל. עצה לתוך קערה עם יוגורט, שום ונענע, ומערבבים היטב. חותכים את הטלה לפרוסות עבות ומגישים עם הצזיקי עטוף בשרידי שטוח חמים.