קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

כבש יווני צלוי עם צזיקי

כבש יווני צלוי עם צזיקי
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, כבש יווני צלוי עם צזיקי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-122 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך רגל של כבש, עלי קורנית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המבורגר טלה יווני עם רוטב צזיקי, כריכי בשר כבש יווני עם צזיקי, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני.

הוראות

1
מחית את השום למשחה עם עלי ומלט.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מערבבים עם שמן זית, מיץ לימון, אורגנו, טימין ומפרץ, ומתבלים עם קצת מלח והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מניחים את הטלה בצלחת פורצלן גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4
יוצקים את המרינדה על הטלה ולעסות את הבשר. השאירו את הטלה לפחות 1 שעות בטמפרטורת החדר, או יותר במקרר, אבל לא יותר מאשר בן לילה או הבשר יהפוך רך מדי.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
כדי לבשל את הטלה, להדליק את האש, או לחמם את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי לבשל על הברביקיו, לחכות לגחלים להפוך לאפר, ואז להניח את הטלה על הגריל ומבשלים 15 דקות בכל צד עבור בשר ורוד, או 20 דקות בכל צד עבור עשוי היטב. כדי לבשל בתנור, מניחים את הטלה בדיל צלוי רדוד וצולים במשך 30 דקות עבור ורוד או 40 דקות עבור כל הכבוד, הופכים את הטלה באמצע הדרך. השאר את הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, לעשות את tzatziki. לגרר גס את המלפפון, מפזרים קמצוץ של מלח ולסחוט את כל הנוזל. עצה לתוך קערה עם יוגורט, שום ונענע, ומערבבים היטב. חותכים את הטלה לפרוסות עבות ומגישים עם הצזיקי עטוף בשרידי שטוח חמים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
צזיקיצזיקי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.