קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

כבש מרוקאי עם רוטב דבש שיראז

כבש מרוקאי עם רוטב דבש שיראז
כבש מרוקאי עם רוטב דבש שיראז דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ים גס, דבש, ראס אל hanout, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . נסו טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש, המבורגר טלה מרוקאי עם רוטב מנטה-יוגורט, ו קציצות כבש בסגנון מרוקאי ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כבש העונה עם מלח ים, ולשפשף עם ראס אל hanout. במחבת ברזל יצוק בינוני מעל חום גבוה בינוני, צרוב כבש מכל הצדדים עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים מחבת עם כבש בתנור שחומם מראש, וצולים 30 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית הגיעה למינימום של 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר כבש ממחבת, הזמנת מיצים, ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות לפני חיתוך צלעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים מחבת עם מיצים מעל חום בינוני, ומערבבים יין ודבש. לבשל עד מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
טפטוף על צלעות כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)