כבש צלוי שרי-כתום
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לך מלח, שיני שום, תפוזי טבור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבש צלוי שרי-כתום, צלי חזיר תפוחים שרי, ו צלעות כבש צלויות עם בצל ורוטב שרי (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס צלי, ושומן לקצץ. Reroll צלי; מאובטח במרווחים 2 אינץ עם מחרוזת כבדה. הפוך 10 (1/2 אינץ ' עמוק) חריצים על פני השטח של צלי; דברים חצאי שום לתוך חריצים.
מערבבים את המיץ ואת 6 המרכיבים הבאים (מיץ דרך עלה דפנה) בשקית ניילון גדולה zip-top.
מוסיפים את הטלה; חותם ומרינדה במקרר 8 עד 24 שעות.
הסר כבש משקית, הזמנת מרינדה, וזרוק עלה דפנה.
מניחים את הצלי על מחבת מטאטא, ומכניסים מדחום בשר לחלק העבה ביותר של צלי.
מפזרים את הצלי עם 1/2 מלח כפית.
אופים את הצלי ב 450 במשך 20 דקות, צולה פעם אחת עם 1/4 כוס שמורות מרינדה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-400 (אל תסיר את הטלה מהתנור); הוסף תפוזים רבועים ואופה 1 שעה או עד שמדחום רושם 145 (בינוני-נדיר) ל-160 (בינוני).
תן לצלי לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מערבבים את טיפות המחבת, את המרינדה הנותרים, ואת קורנפלור בסיר קטן; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה. מוסיפים פטרוזיליה.