קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

כבש, קוקוס ומנגו pilau

כבש, קוקוס ומנגו pilau
כבש, קוקוס ומנגו pilau הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם, פילה צוואר טלה, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כבש טורקי pilau, עוף מנגו עם פילאו מתובל, ו טבעוני מנגו צ'יה זרע מנגו קוקוס קרח פופס.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה, רדודה אטומה, עצה ב כבש, ואז מטגנים על חום גבוה במשך 5 דקות עד השחמה בכל רחבי. תוציא את המחבת ותניח בצד. מטגנים את הבצל במה שנשאר מהשמן במשך 5 דקות, עד שמתחילים לרכך ולהפוך זהב בקצוות. עצה אבקת שום קארי ומטגנים במשך 1 דקות יותר עד קלוי ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את הטלה בחזרה למחבת יחד עם צ ' ילי, חלב קוקוס ומניה, ואז מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומניחים בתנור במשך 1 שעות, עד שה הוא רך לחלוטין. לחלופין, אתה יכול לבשל את המחבת על אש נמוכה עבור 1 hr על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מתבלים לפי הטעם, מערבבים את האורז, מכסים מחדש את המחבת, ואז חוזרים לתנור או כיריים במשך 30 דקות עד שכל הנוזל נספג. תוריד את החום, לעזוב לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות, ואז להתפיח את האורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את המנגו, כוסברה ושקדים, אם משתמשים, ואז מגישים ישר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף