כבש קלוי אנשובי ורוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אנשובי ורוזמרין קלוי כבש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך רגל של כבש, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו כתף טלה צלויה איטית עם אנשובי ורוזמרין, כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי, ו כבש קלוי ברוזמרין עם מיצי פאן (מתכונים דומים).
הוראות
טחון שום אנשובי ו מחית כדי להדביק עם סכין כבד גדול, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שמן רוזמרין בקערה קטנה. טלה טלה יבש והעברה, צד שומן עד, כדי מתלה במחבת. הפוך כמה חריצים קטנים 1 אינץ ' עמוק ב כבש עם סכין קילוף, ואז לשפשף מרינדה על פני השטח כולו של כבש, דוחף קצת מרינדה לתוך חריצים. כבש במרינדה, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
מפזרים כבש בכל רחבי עם מלח ופלפל, ולאחר מכן צולים עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כבש (כמעט עד העצם אבל לא נוגע בו) רושם 52° עבור בינוני נדיר, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות (טמפרטורות בחלקים דקים של רגל עשוי להירשם עד160).
בואו לעמוד 30 דקות לפני חיתוך.
כבש יכול להיות מושרה, מכוסה ומקורר, עד 5 שעות. להביא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, לפני הצלייה.