קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

כבש קלוי אנשובי ורוזמרין

כבש קלוי אנשובי ורוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אנשובי ורוזמרין קלוי כבש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך רגל של כבש, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו כתף טלה צלויה איטית עם אנשובי ורוזמרין, כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי, ו כבש קלוי ברוזמרין עם מיצי פאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
טחון שום אנשובי ו מחית כדי להדביק עם סכין כבד גדול, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שמן רוזמרין בקערה קטנה. טלה טלה יבש והעברה, צד שומן עד, כדי מתלה במחבת. הפוך כמה חריצים קטנים 1 אינץ ' עמוק ב כבש עם סכין קילוף, ואז לשפשף מרינדה על פני השטח כולו של כבש, דוחף קצת מרינדה לתוך חריצים. כבש במרינדה, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים כבש בכל רחבי עם מלח ופלפל, ולאחר מכן צולים עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כבש (כמעט עד העצם אבל לא נוגע בו) רושם 52° עבור בינוני נדיר, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות (טמפרטורות בחלקים דקים של רגל עשוי להירשם עד160).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
בואו לעמוד 30 דקות לפני חיתוך.
1
כבש יכול להיות מושרה, מכוסה ומקורר, עד 5 שעות. להביא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה