כבש שאנקס אדובו
כבש שאנקס אדובו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.6 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 538 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פלפל, קינמון רגיל, אורגנו מקסיקני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. נסו כבש שאנקס אדובו, נקס טלה / כבש מטוגן, ו שוקי טלה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו אדובו: בסיר בינוני יבש וכבד על אש בינונית, צלו שום, הופכים מדי פעם, עד לריכוך וחום מנומר, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים צ ' ילי למחבת וטוסטים, הופכים פעם אחת, עד שהם ריחניים, בערך 30 שניות, מקפידים לא לתת להם להישרף.
בזהירות לשפוך מיץ תפוזים לתוך המחבת.
מוסיפים את שאר מרכיבי האדובו, ואז מקלפים שום ומוסיפים לתבנית. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהצ ' ילי מתרכך, כ -10 דקות.
הרם את קנלה ועלי דפנה ושמור. מצננים מעט את אדובו, ואז טהורים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק מאוד.
מפזרים שוקיים במלח ופלפל.
מחממים שמן בסיר כבד וגדול על אש בינונית-גבוהה, ואז משחימים 2 שוקיים בכל פעם, הופכים מדי פעם, עד להזהבה, 7 עד 8 דקות לכל אצווה. כאשר השוקיים משחימים, מעבירים ל -9 על 13 אינץ'. תבנית אפייה.
זרקו שומן מהסיר, ואז הוסיפו אדובו ותבלינים שמורים והביאו לרתיחה על אש גבוהה תוך ערבוב.
יוצקים מעל שוקיים. במידת הצורך, להוסיף מים חמים כך נוזל מגיע באמצע הדרך עד שאנקס. חותם צלחת עם לסכל.
אופים, מפנה שוקיים בכל שעה, עד שהבשר רך מאוד כאשר פירסינג, 2 שעות.
מעבירים שוקיים לפלטה; מכסים בנייר כסף.
יוצקים אדובו לסיר. רזה וזורק שומן. מרתיחים על אש בינונית-גבוהה עד שהם עבים מספיק לציפוי בשר, כ -10 דקות. לחשוף שוקיים, לשפוך רוטב על גבי, ומפזרים בצל וכוסברה.
* מצא במעבר מזונות לטינו או מעבר תבלינים של סופרמרקט, או בשוק לטינו.
הפוך קדימה: דרך שלב 5; צמרמורת, מכוסה, עד 1 יום. כדי להמשיך, לחמם על 1 1/2 שעות ב 32