גשו לסופר וקנו בגט multigrain, עשבי תיבול, גבינת עיזים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. נסו גבינת עיזים מוקצפת: מטבל הרבי טעים, הרבי פריטטה עם ירקות וגבינת עיזים, ו כדור גבינת תאנה ועז (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרסס ramekin עם ספריי nonstick, ו קו זה עם ניילון נצמד. להחליק את גבינת עיזים לתוך ramekin, לחיצה למטה כדי ליצור אותו לצורה של קערה קטנה. מכסים בניילון נצמד, ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים את עשבי תיבול, שום, מלח ופלפל. Unmold הגבינה, ולחץ על תערובת עשבי תיבול כך שהוא מקלות על כל הצדדים של הגבינה. מניחים את גבינת הערווה על צלחת, ומפזרים את פרוסות הבגט הרב ממדיות מסביב. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן