קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

כדורי אורז דביקים (טאנג יואן)

כדורי אורז דביקים (טאנג יואן)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כדורי אורז דביק (יואן טאנג). מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 52 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קוקוס, מים פושרים, עמילן טפיוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: טאנג יואן (כדורי אורז דביקים), יואן סומסום שחור (כדורי אורז סומסום שחור דביק), ו כדורי אורז דביקים דלעת בקרם קוקוס ממותק (Bua Loi Fak Thong).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי: לטחון את הזרעים או אגוזים בטיט ועלי לעקביות בסדר אבל לא אבקתי. בסיר קטן, להמס את השומן. בקערה קטנה, מערבבים את השומן עם הסוכר ואגוזי הקרקע. צנן את התערובת במקרר או במקפיא במשך כמה דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שומן חזירשומן חזיר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את שני הקמחים יחד ומוסיפים את המים כדי ליצור בצק רך אך לא דביק. מחלקים את הבצק לשניים. עבודה על משטח מאובק עם קמח אורז, לגלגל כל חצי לתוך גליל על 1 1 1/2 אינץ 'עבה לחתוך את הבצק לחלקים על 1 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
כדי להפוך את הכופתאות: לקחת חתיכת בצק אחת ולעשות הזחה עם האגודל כדי לשטח אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים את המילוי לתוך הזחה ולצייר את הצדדים של הבצק עד לצרף אותו.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
לגלגל אותו בעדינות בין כפות הידיים שלך כדי להפוך את כדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
להניח את הכופתאות על מגש מאובק בקמח אורז עד שאתה מוכן לבשל אותם. הם יכולים גם להיות בקירור או קפוא.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
6
כדי לבשל את הכופתאות: למלא סיר גדול עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הכופתאות ומערבבים בעדינות כדי למנוע דבק בתחתית הסיר. מבשלים במשך 15 דקות, דואג לא לתת למים להרתיח במרץ או אחר עורות הכופתה יקרע. הכופתאות נעשות כאשר העור כמעט שקוף. מצקת את הכופתאות לתוך קערות מרק יחד עם מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות כופתאותעטיפות כופתאות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר