כדורי אורז דביקים (טאנג יואן)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כדורי אורז דביק (יואן טאנג). מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 52 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קוקוס, מים פושרים, עמילן טפיוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: טאנג יואן (כדורי אורז דביקים), יואן סומסום שחור (כדורי אורז סומסום שחור דביק), ו כדורי אורז דביקים דלעת בקרם קוקוס ממותק (Bua Loi Fak Thong).
הוראות
כדי להפוך את המילוי: לטחון את הזרעים או אגוזים בטיט ועלי לעקביות בסדר אבל לא אבקתי. בסיר קטן, להמס את השומן. בקערה קטנה, מערבבים את השומן עם הסוכר ואגוזי הקרקע. צנן את התערובת במקרר או במקפיא במשך כמה דקות לפני השימוש.
מערבבים את שני הקמחים יחד ומוסיפים את המים כדי ליצור בצק רך אך לא דביק. מחלקים את הבצק לשניים. עבודה על משטח מאובק עם קמח אורז, לגלגל כל חצי לתוך גליל על 1 1 1/2 אינץ 'עבה לחתוך את הבצק לחלקים על 1 אינץ' רחב.
כדי להפוך את הכופתאות: לקחת חתיכת בצק אחת ולעשות הזחה עם האגודל כדי לשטח אותו.
מניחים את המילוי לתוך הזחה ולצייר את הצדדים של הבצק עד לצרף אותו.
לגלגל אותו בעדינות בין כפות הידיים שלך כדי להפוך את כדור חלק.
להניח את הכופתאות על מגש מאובק בקמח אורז עד שאתה מוכן לבשל אותם. הם יכולים גם להיות בקירור או קפוא.
כדי לבשל את הכופתאות: למלא סיר גדול עם מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הכופתאות ומערבבים בעדינות כדי למנוע דבק בתחתית הסיר. מבשלים במשך 15 דקות, דואג לא לתת למים להרתיח במרץ או אחר עורות הכופתה יקרע. הכופתאות נעשות כאשר העור כמעט שקוף. מצקת את הכופתאות לתוך קערות מרק יחד עם מי הבישול.