קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות6
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כדורי אורז ממולאים, בסגנון רומי: ספק טלפונו

כדורי אורז ממולאים, בסגנון רומי: ספק טלפונו
כדורי אורז ממולאים, בסגנון רומי: ספק טלפונו הוא תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 1963 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 179 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות ואספו בשר בקר טחון, ציר בקר, פירורי לחם לא מתובלים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף בסגנון רומי, ארטישוק, בסגנון רומי, ו עוף בסגנון רומי.

הוראות

1
משרים את הפטריות ב 1/2 כוס מים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים את הפטריות, שומרים את מי הפטריות וקוצצים דק. ממיסים את רסק העגבניות במי הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בינתיים, בסיר בינוני, שלבו את ציר הבקר, העגבניות המרוסקות ו -3 כפות החמאה, ערבבו היטב והביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
מלאי בשרמלאי בשר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את האורז, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהאורז מוכן, תוך ערבוב מדי פעם. הופכים את תערובת האורז לקערת הגשה ומערבבים פנימה בהדרגה את הביצים והפרמיג ' אנו. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(קיבלר)(קיבלר)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בינתיים, במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ', ממיסים את כף החמאה שנותרה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ופרושוטו ומבשלים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8
מוסיפים את הפטריות, תערובת רסק העגבניות-פטריות, ומלח ופלפל לפי הטעם, ושומרים על רתיחה. בעזרת כף מכינים מנות בצורת ביצה מהאורז, ויוצרים כניסה במרכז כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(קיבלר)(קיבלר)
9
מניחים כפית מילוי במרכז כל כדור אורז, יחד עם כמה קוביות מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מגלגלים כל כדור בפירורי הלחם כך שהוא מצופה לחלוטין, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
בסיר תחתית גדול וכבד מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד שהוא כמעט מעשן בקבוצות, מטגנים את הכדורים בשמן החם עד שהם מזהיבים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים לנקז על מגבות נייר תוך כדי תיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
מגישים עם רוטב עגבניות, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)

מרכיבים

3946 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז ויאלונה, אבוריו או ארבוריואורז ויאלונה, אבוריו או ארבוריו4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם לא מלוחיםפירורי לחם לא מלוחים3(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות סן מרזנו קלופות ומיציהן, מרוסקות בידעגבניות סן מרזנו קלופות ומיציהן, מרוסקות ביד1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1ליטרבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה, חתוכה לקוביות 1/4 אינץמוצרלה, חתוכה לקוביות 1/4 אינץ1בצל, קצוץבצל, קצוץ1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו, קצוץ דקפרושוטו, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה