כדורי בשר הודו (Polpettone di Tachino) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך ביצים, מלח, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו Polpettone alla Toscano, או כדורי בשר איטלקי קל, Polpettone טורקיה, ו כדורי בשר עם ריקוטה: Polpettone con la Ricotta (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את הלחם במים במשך 5 דקות, לסחוט ביד כדי לסחוט עודפי מים, ולהוסיף טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
מוסיפים את הפרושוטו, נקניק, ביצים, פרמזן, 1/4 כוס פקורינו, 1/2 כוס פטרוזיליה, אגוז מוסקט ו 4 כפות של שמן זית ומערבבים קלות. מתבלים במלח ופלפל ויוצרים את התערובת לתוך כדורי 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פקורינו
פרושוטו
סטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מניחים את הכדורים על מגש הסדין, מכסים עם קלף וצינה במשך 1 שעה במקרר. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. במחבת גדולה, בעלת תחתית כבדה, מחממים את 4 כפות השמן הנותרות לכמעט עישון ומחממים את כדורי הבשר בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ואת היין ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים עם פקורינו ופטרוזיליה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
1/4 כוס שומן חזיר
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.