כדורי בשר צוללות
כדורי בשר צוללות לוקח על 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, תפוח אדמה אדמדם, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: כדורי בשר צוללות, כדורי בשר צוללות, ו כדורי בשר צוללות.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר וקורט מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות והמיצים שלהן, עלה הדפנה, הבזיליקום ו -1 / 2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך, 30 עד 40 דקות. מתבלים במלח.
מכניסים את תפוח האדמה לסיר קטן עם מים קרים לכיסוי; מוסיפים 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שתפוח האדמה רך, כ -10 דקות. מצננים מעט, ואז מגרדים גס את תפוח האדמה בעזרת פומפיה.
מערבבים בידיים את העגל הטחון, הפרמזן, החלב, השום, הטימין, 1 כף שמן זית, 1/4 כפית פלפל ו -1 כפית מלח עד לאיחוד. יוצרים בעדינות את התערובת לקציצות בגודל 1 אינץ'.
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד להשחמה ופשוט מבושלים, בערך 8 דקות.
מעבירים את הרוטב ומבשלים 5 דקות.
ממלאים את נתחי הבגט בקציצות ומעליהם רוטב נוסף.