כדורי גבינת עוף באפלו
את המתכון ניתן להכין כדורי גבינת עוף באפלו תוך כ-30 דקות . מתאים ל-15 מנות. מתאבנים זה מכיל 397 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 403 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו גבינה, בצל ירוק טרי, רוטב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גבינת עוף בגריל באפלו , צ'ילי עוף באפלו הטוב ביותר ומתאבנים ללא עצמות של עוף באפלו .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
יש לחמם שמן ל-350 מעלות F.
קוטפים את הבשר מהעוף וזורקים את העור.
מניחים את העוף בקערה גדולה ומוסיפים את הרוטב החריף, הפלפל, הגבינה והבצל ירוק ומערבבים לאיחוד.
מגלגלים את העוף לכדורים של 2 אונקיות, בערך בגודל של כדור גולף.
מניחים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם ב-3 קערות נפרדות.
מגלגלים כל כדור בקמח, אחר כך את הביצה ואז את פירורי הלחם. לְהַפְרִישׁ.
כשהשמן חם מטגנים את כדורי העוף בקבוצות. מבשלים כ-2 דקות לכל מנה.
מוציאים את העוף לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז את עודפי השמן.
להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מגישים את העוף לצד רוטב הטבילה.