כובעי פטריות לבנים ממולאים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פירורי לחם, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כובעי פטריות ממולאים, כובעי פטריות ממולאים, ו כובעי פטריות ממולאים.
הוראות
1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את שמן הזית ומוסיפים בזהירות את צרור הקורנית. ברגע שזה מתפצח והופך פריך לשים בצד על מגבת נייר כדי לנקז.
מוסיפים את הבצל לקוביות, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את השום המגורד והכמון ומורידים את החום. מערבבים את הפטריות הפרוסות, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הפטריות רכות ורוב הנוזל התאדה בתחתית המחבת, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את הוורמוט לתוך הפטריות ומבשלים עד שהטעם של האלכוהול התרכך במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוט
אלכוהול
6
מוסיפים את השמנת החמוצה וקורנית מטוגנת בחזרה למחבת. להפחית את החום ולאפשר שמנת חמוצה להמיס על הפטריות. אין לחמם יותר מדי את השמנת או שזה יפריד. מערבבים במחצית פרמזן מגוררת. טעם לתיבול.
מוסיפים את הבצל לקוביות, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את השום המגורד והכמון ומורידים את החום. מערבבים את הפטריות הפרוסות, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הפטריות רכות ורוב הנוזל התאדה בתחתית המחבת, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מערבבים את הוורמוט לתוך הפטריות ומבשלים עד שהטעם של האלכוהול התרכך במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוט
אלכוהול
12
מוסיפים את השמנת החמוצה וקורנית מטוגנת בחזרה למחבת. להפחית את החום ולאפשר שמנת חמוצה להמיס על הפטריות. אין לחמם יותר מדי את השמנת או שזה יפריד. מערבבים במחצית פרמזן מגוררת. טעם לתיבול.
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה ואת תחתיות הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומבשלים על אש בינונית, עד שהמים בוקעים מהפטריות ומתאדים. 5 עד 8 דקות, מערבבים את ורמוט ומבשלים 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול, ואז להפריש להתקרר.
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה ואת תחתיות הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומבשלים על אש בינונית, עד שהמים בוקעים מהפטריות ומתאדים. 5 עד 8 דקות, מערבבים את ורמוט ומבשלים 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול, ואז להפריש להתקרר.
כאשר הפטריות התקררו מעט למלא כל תחתית עם כמה מלית. המילוי צריך להיות ארוז היטב בתחתית הפטרייה היטב מעל. מסדרים את הפטריות, בשכבה אחת, על תבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן שנותר, ואז מפזרים אותו על גבי כובעי הפטריות.
מחממים בתנור עד שהם חמים בפנים ומשחימים קלות על החלק העליון, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
להעביר את הפטריות למגש הגשה ולטפטף כל כובע עם קצת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
19
מגישים באופן מיידי.
20
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
כאשר הפטריות התקררו מעט למלא כל תחתית עם כמה מלית. המילוי צריך להיות ארוז היטב בתחתית הפטרייה היטב מעל. מסדרים את הפטריות, בשכבה אחת, על תבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן שנותר, ואז מפזרים אותו על גבי כובעי הפטריות.