קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

כובעי פטריות לבנים ממולאים

כובעי פטריות לבנים ממולאים
כובעי פטריות לבנים ממולאים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פירורי לחם, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כובעי פטריות ממולאים, כובעי פטריות ממולאים, ו כובעי פטריות ממולאים.

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את שמן הזית ומוסיפים בזהירות את צרור הקורנית. ברגע שזה מתפצח והופך פריך לשים בצד על מגבת נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מוסיפים את הבצל לקוביות, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השום המגורד והכמון ומורידים את החום. מערבבים את הפטריות הפרוסות, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הפטריות רכות ורוב הנוזל התאדה בתחתית המחבת, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים את הוורמוט לתוך הפטריות ומבשלים עד שהטעם של האלכוהול התרכך במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
6
מוסיפים את השמנת החמוצה וקורנית מטוגנת בחזרה למחבת. להפחית את החום ולאפשר שמנת חמוצה להמיס על הפטריות. אין לחמם יותר מדי את השמנת או שזה יפריד. מערבבים במחצית פרמזן מגוררת. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
מוסיפים את שמן הזית ומוסיפים בזהירות את צרור הקורנית. ברגע שזה מתפצח והופך פריך לשים בצד על מגבת נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מוסיפים את הבצל לקוביות, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים את השום המגורד והכמון ומורידים את החום. מערבבים את הפטריות הפרוסות, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הפטריות רכות ורוב הנוזל התאדה בתחתית המחבת, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מערבבים את הוורמוט לתוך הפטריות ומבשלים עד שהטעם של האלכוהול התרכך במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
12
מוסיפים את השמנת החמוצה וקורנית מטוגנת בחזרה למחבת. להפחית את החום ולאפשר שמנת חמוצה להמיס על הפטריות. אין לחמם יותר מדי את השמנת או שזה יפריד. מערבבים במחצית פרמזן מגוררת. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה ואת תחתיות הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומבשלים על אש בינונית, עד שהמים בוקעים מהפטריות ומתאדים. 5 עד 8 דקות, מערבבים את ורמוט ומבשלים 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה ואת תחתיות הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומבשלים על אש בינונית, עד שהמים בוקעים מהפטריות ומתאדים. 5 עד 8 דקות, מערבבים את ורמוט ומבשלים 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
כאשר הפטריות התקררו מעט למלא כל תחתית עם כמה מלית. המילוי צריך להיות ארוז היטב בתחתית הפטרייה היטב מעל. מסדרים את הפטריות, בשכבה אחת, על תבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן שנותר, ואז מפזרים אותו על גבי כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
מחממים בתנור עד שהם חמים בפנים ומשחימים קלות על החלק העליון, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
18
להעביר את הפטריות למגש הגשה ולטפטף כל כובע עם קצת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
19
מגישים באופן מיידי.
20
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
21
כאשר הפטריות התקררו מעט למלא כל תחתית עם כמה מלית. המילוי צריך להיות ארוז היטב בתחתית הפטרייה היטב מעל. מסדרים את הפטריות, בשכבה אחת, על תבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן שנותר, ואז מפזרים אותו על גבי כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
22
מחממים בתנור עד שהם חמים בפנים ומשחימים קלות על החלק העליון, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
23
להעביר את הפטריות למגש הגשה ולטפטף כל כובע עם קצת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
24
מגישים באופן מיידי.