קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

כובעי פטריות לבנים ממולאים

כובעי פטריות לבנים ממולאים
כובעי פטריות לבנים ממולאים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פירורי לחם, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כובעי פטריות ממולאים, כובעי פטריות ממולאים, ו כובעי פטריות ממולאים.

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את שמן הזית ומוסיפים בזהירות את צרור הקורנית. ברגע שזה מתפצח והופך פריך לשים בצד על מגבת נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים את הבצל לקוביות, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את השום המגורד והכמון ומורידים את החום. מערבבים את הפטריות הפרוסות, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הפטריות רכות ורוב הנוזל התאדה בתחתית המחבת, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את הוורמוט לתוך הפטריות ומבשלים עד שהטעם של האלכוהול התרכך במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
6
מוסיפים את השמנת החמוצה וקורנית מטוגנת בחזרה למחבת. להפחית את החום ולאפשר שמנת חמוצה להמיס על הפטריות. אין לחמם יותר מדי את השמנת או שזה יפריד. מערבבים במחצית פרמזן מגוררת. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים את שמן הזית ומוסיפים בזהירות את צרור הקורנית. ברגע שזה מתפצח והופך פריך לשים בצד על מגבת נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מוסיפים את הבצל לקוביות, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את השום המגורד והכמון ומורידים את החום. מערבבים את הפטריות הפרוסות, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הפטריות רכות ורוב הנוזל התאדה בתחתית המחבת, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מערבבים את הוורמוט לתוך הפטריות ומבשלים עד שהטעם של האלכוהול התרכך במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
12
מוסיפים את השמנת החמוצה וקורנית מטוגנת בחזרה למחבת. להפחית את החום ולאפשר שמנת חמוצה להמיס על הפטריות. אין לחמם יותר מדי את השמנת או שזה יפריד. מערבבים במחצית פרמזן מגוררת. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה ואת תחתיות הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומבשלים על אש בינונית, עד שהמים בוקעים מהפטריות ומתאדים. 5 עד 8 דקות, מערבבים את ורמוט ומבשלים 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה ואת תחתיות הפטריות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומבשלים על אש בינונית, עד שהמים בוקעים מהפטריות ומתאדים. 5 עד 8 דקות, מערבבים את ורמוט ומבשלים 5 עד 8 דקות. טעם לתיבול, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
כאשר הפטריות התקררו מעט למלא כל תחתית עם כמה מלית. המילוי צריך להיות ארוז היטב בתחתית הפטרייה היטב מעל. מסדרים את הפטריות, בשכבה אחת, על תבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן שנותר, ואז מפזרים אותו על גבי כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מחממים בתנור עד שהם חמים בפנים ומשחימים קלות על החלק העליון, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
להעביר את הפטריות למגש הגשה ולטפטף כל כובע עם קצת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
19
מגישים באופן מיידי.
20
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
כאשר הפטריות התקררו מעט למלא כל תחתית עם כמה מלית. המילוי צריך להיות ארוז היטב בתחתית הפטרייה היטב מעל. מסדרים את הפטריות, בשכבה אחת, על תבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן שנותר, ואז מפזרים אותו על גבי כובעי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
מחממים בתנור עד שהם חמים בפנים ומשחימים קלות על החלק העליון, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
להעביר את הפטריות למגש הגשה ולטפטף כל כובע עם קצת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
24
מגישים באופן מיידי.