קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות100
מגזין

כוסברה-תפוחי אדמה חדשים מתובלים ברוטב תרד

כוסברה-תפוחי אדמה חדשים מתובלים ברוטב תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כוסברה מתובל תפוחי אדמה חדשים ברוטב תרד. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 165 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. לך לחנות ותביא שמן צמחי, גארם מסאלה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: כוסברה של ג'ימי כבש מצופה ברוטב תפוז-הויסין מתובל, קינואה מתובלת, תרד וביצה עלומה ברוטב טחינה, ו מלפפון מתובל וסלט כוסברה.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים ומביאים לרתיחה. מרתיחים על חום מתון עד רך כאשר פירסינג עם סכין, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולתת מגניב, ואז חצי את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, במחבת גדולה, עמוקה, להביא את המים לרתיחה. עבודה בקבוצות, להוסיף את התרד על ידי חופנים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד נבול. באמצעות מלקחיים, להעביר את התרד למסננת ולחזור עם התרד שנותר. לסחוט את התרד יבש, ולאחר מכן להעביר אותו למעבד מזון פירה. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את השמן באותו המחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את השום, זנגביל וחלפיאו ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את העגבניות הקצוצות וכוסברה ומבשלים על חום מתון עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את כוסברה, כמון, פפריקה וגראם מסאלה למחבת ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים לאט ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את תפוחי האדמה וקמצוץ גדול של מלח, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיף את תרד מחית ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות כדי למזג את הטעמים. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים את תפוחי האדמה והתרד למגש או קערה, מקשטים עם עלי הכוסברה ועגבניות שרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך