קושימומחה
מוכן ב54 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

כוסות בייקון עם חשיש בטטה

כוסות בייקון עם חשיש בטטה
כוסות בייקון עם חשיש בטטה יכולות להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 24. זה הר ד ' אובר יש 89 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת בצל, פפריקה, מלח ופלפל ושום. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כוסות ביצת חשיש בטטה, כוסות ביצת חשיש בטטה, ו כוסות מאפין ביצת חשיש בטטה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 (24-ספירה) טפלון מיני מאפין פח
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס מינימגש מאפינס מיני
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים בזהירות פרוסת פנצ ' טה באחת מכוסות תבנית המאפינס ומקפידים ללחוץ אותה בעדינות לתוך הכוס כמו בצק פאי בקליפת פשטידה. חזור על הפעולה עם פרוסות הפנקטה שנותרו. הניחו בזהירות את תבנית המאפינס השנייה על גבי הראשונה כך שהפנצ ' טה תהיה דחוקה בין 2 התבניות. הופכים את תבניות המאפינס הפוכות ומניחים על מגש גיליון ואופים בתנור למשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
קרום עוגהקרום עוגה
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
3
מוציאים מהתנור ומסירים בזהירות את תבנית המאפינס העליונה.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
4
תנו לכוסות להתקרר מעט לפני שמוציאים לתבנית אפייה אחרת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
1
במחבת גדולה על אש בינונית משחימים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוציאים את הבייקון מהמחבת ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר. במחבת עם שומן הבייקון מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי, בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, פפריקה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקוןבייקון
תפוח אדמהתפוח אדמה
פפריקהפפריקה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
קולים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד שתפוחי האדמה רכים כ-12 דקות. מפוררים בבייקון מבושל ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
תפוח אדמהתפוח אדמה
1
ממלאים כל כוס בייקון בכף החשיש ומקשטים בעלה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' רוז בקבוק ברוט מסנוור. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל משתלבים עם תווים של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. זה ברוט רוז רוז משלים מגוון רחב של מזונות, מ מלוח מתוק. נסו את זה עם מנות אסיאתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, עוגת גבינה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו האוגני בלאן מציע חומציות ורעננות טבעית. גמאי בעל גוף קל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.