קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסות מק וגבינה פריכים

כוסות מק וגבינה פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מק פריך וכוסות גבינה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 368 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כוסות מק וגבינה דרום מערב, גבינת פרמזן פריך וכוסות רוזמרין עם תרד וסלט תות, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שנים עשר 6-אונקיה ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
עבור מחית סקווש butternut: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מורחים את הדלעת על תבנית אפייה ומפזרים שמן, מלח ופלפל. צלי עד מכרז, 25 דקות; לאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
העברה למעבד מזון ודופק עד חלקה. למדוד 1 1/2 מחית כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
עבור מק וגבינה: לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
פסטהפסטה
7
מסננים, שומרים 1 כוס של מי הפסטה ומעבירים את הפסטה המבושלת חזרה לסיר החם בו התבשלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
בינתיים, להמס את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
10
להקציף בחלב ומבשלים עד מעובה; מוסיפים את אבקת הבצל, מלח, חרדל טחון קאיין. מערבבים את צ ' דר, פקורינו ו 1 1/2 כוסות מחית סקווש ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
אבקת בצלאבקת בצל
פקורינופקורינו
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
גבינהגבינה
סקוושסקווש
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
יוצקים את רוטב הגבינה לתוך הפסטה סחוטה ומערבבים היטב. לאט לשלב את מי פסטה שמורות, ערבוב היטב, באמצעות כ 3/4 כוס בהתאם creaminess הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
מיםמים
פסטהפסטה
12
לרסס 12 ראמקינס 6 אונקיה עם ספריי בישול nonstick; למלא עם כ 3/4 כוס תערובת הפסטה ומניח על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שים את הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד הלחם הוא פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן ומפזרים חלק מהתערובת על כל חלק של פסטה; לטפטף כל מנה עם כפית של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן קנולהשמן קנולה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
3
אופים עד הקרום הופך זהוב ופריך, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

מרכיבים

12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחורפלפל שחור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת סקווש, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ '(כ 3 כוסות)דלעת סקווש, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ '(כ 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)12ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה, לטפטוףשמן קנולה, לטפטוף1צביטהקאיין גדולקאיין גדול454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקרוני מרפק מחיטה מלאה, כגון ברילה פלוסמקרוני מרפק מחיטה מלאה, כגון ברילה פלוס2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0(יכול להיות או להרחיק)חרדל טחוןחרדל טחון1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב דל שומן (1 אחוזים)חלב דל שומן (1 אחוזים)1פרוסהלחם מחיטה מלאה, קלוילחם מחיטה מלאה, קלוי1(יכול להיות או להרחיק)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)2(חוֹרֶף)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה קצוצה, לקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פקורינו גרוסהגבינת פקורינו גרוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח