תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מק פריך וכוסות גבינה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 368 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כוסות מק וגבינה דרום מערב, גבינת פרמזן פריך וכוסות רוזמרין עם תרד וסלט תות, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שנים עשר 6-אונקיה ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
עבור מחית סקווש butternut: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מורחים את הדלעת על תבנית אפייה ומפזרים שמן, מלח ופלפל. צלי עד מכרז, 25 דקות; לאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מורחים
סקווש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
העברה למעבד מזון ודופק עד חלקה. למדוד 1 1/2 מחית כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
עבור מק וגבינה: לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינה
פסטה
7
מסננים, שומרים 1 כוס של מי הפסטה ומעבירים את הפסטה המבושלת חזרה לסיר החם בו התבשלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
בינתיים, להמס את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
10
להקציף בחלב ומבשלים עד מעובה; מוסיפים את אבקת הבצל, מלח, חרדל טחון קאיין. מערבבים את צ ' דר, פקורינו ו 1 1/2 כוסות מחית סקווש ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
אבקת בצל
פקורינו
פלפל קאיין טחון
גבינה
סקווש
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
יוצקים את רוטב הגבינה לתוך הפסטה סחוטה ומערבבים היטב. לאט לשלב את מי פסטה שמורות, ערבוב היטב, באמצעות כ 3/4 כוס בהתאם creaminess הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
מים
פסטה
12
לרסס 12 ראמקינס 6 אונקיה עם ספריי בישול nonstick; למלא עם כ 3/4 כוס תערובת הפסטה ומניח על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שים את הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד הלחם הוא פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן ומפזרים חלק מהתערובת על כל חלק של פסטה; לטפטף כל מנה עם כפית של שמן קנולה.