כוסות פילו עם נקניק איטלקי, צנוברים ופלפל צהוב
מתכון פילו כוסות עם נקניק איטלקי, צנוברים ופלפל צהוב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמשרת 48. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, פלפל טרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סטייק צלעות עם פירה פלפל וצנוברים, סלט פלפל קלוי עם צנוברים, ו Garlicky Linguine עם סרטן, פלפל אדום וצנוברים.
הוראות
מניחים את מתלה התנור בעמדה האמצעית.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
להניח את הסדינים fillo שטוח על חיתוך מולך; כל 4 מוערמים על גבי אחד את השני. באמצעות סכין חדה מאוד וקצה ישר, לקצץ אותם יחד כקבוצה לתוך מלבן 12 x 16 אינץ'. זרוק קישוטים. לאחר מכן לחתוך את גיליונות מוערמים לתוך 48 ריבועים שני אינץ', ארבע שכבות עבה. להשאיר אותם במקום, לכסות אותם לחלוטין עם לעטוף פלסטיק עם מגבת צלחת בקושי לח. משוך רק ריבועים רבים ככל שאתה יכול לעבוד עם כדי למנוע מהם להתייבש.
מברשת את החלק התחתון ואת הצד של כל פתיחה של ארבעה 12 מיני מאפין פחים. עובש אחד 2 אינץ ' מרובע של פילו לתוך החלק התחתון של כל פתח של הפחים.
מברשת עם חמאה לחזור על שלוש פעמים נוספות, באמצעות כל 192 ריבועים שני אינץ'. אל תדאג אם הקרע או לקפל בזמן שאתה עובד. הם יהוו ספל מוצק פעם אפוי. אתה יכול לעבוד בקבוצות אם יש לך רק 1 או 2 קופסאות מאפין.
אופים בתנור המחומם עד פריך וזהוב קל, כ 5 דקות.
בואו להתקרר על מתלה לפני הסרת כוסות פילו מן הפחים.כוסות פילו ניתן להכין עד 3 ימים מראש, מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.הכן את המילוי: לחמם את השמן במחבת בינונית כבדה או ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, פלפל, שום, ¼ כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. מבשלים עד הבצלים התרככו קצת, על 4 דקות.
מוסיפים את הנקניק המתפורר ואורגנו למחבת. לבשל, לשבור את הבשר עם כף עץ, עד שהוא משחימים ומתפורר, על 10 דקות.
מוסיפים את צנוברים, פתיתי פלפל אדום, 2 כפות עירית טחון ואת הנותרים כפית מלח. מערבבים לשלב.המילוי יכול להיות מוכן יום לפני. במקרה זה אין להוסיף את 2 כפות עירית או כפית מלח סופי. בזמן ההרכבה לחמם בעדינות את תערובת הנקניקיות עם כפית מים.
מניחים כפית גדושה של נקניק מילוי לתוך כל כוס פילו. למעלה עם קצת פטה, ועוד עירית.
מגישים חמים.הערה: ניתן גם למלא את הכוסות ללא פטה וצ ' ייב מקשטים עד 1 שעה מראש. ואז לחמם אותם בתנור 300 מעלות במשך 5 דקות. למעלה עם פטה וצ ' ייב לקישוט ממש לפני ההגשה.