קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

כופתאות חזיר

כופתאות חזיר
כופתאות חזיר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 83 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סרירצ'ה, רוטב סויה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כופתאות חזיר, חזיר וכופתאות, ו כופתאות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, Sriracha ומיץ לימון בקערה ומניחים בצד עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
רוטב סויהרוטב סויה
SrirachaSriracha
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום, זנגביל, שמן שומשום וצדפות ומבשלים עד ריחני, 1 עד 2 דקות (אתה רק רוצה לקחת את הנשיכה של חומרי הגלם, לא לטגן אותם).
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
3
הסר מהחום ולאפשר להתקרר 1 דקה.
4
מערבבים את השום המבושל, הג ' ינג ' ר והבצל הירוק עם חזיר, הויסין, רוטב סויה, אבקת חמישה תבלינים וביצה בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
רוטב הויסיןרוטב הויסין
חזירחזיר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
עבודה עם עטיפות הכופתה, להתחיל עם משטח מקומח כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות כופתאותעטיפות כופתאות
6
מניחים 1 1/2 כפיות מילוי במרכז עטיפה. להרטיב את קצה הכופתה במים, באמצעות האצבע שלך, ולקפל את המעגל לשניים ללא איטום, כמו טאקו. לצבוט קצה אחד סגור. צור קפלים בצד אחד באמצעות האגודל והאצבע, לחיצה על הקצה השטוח האחר לאטום כמו שאתה הולך. לשטח את התחתית כדי שיוכלו לקבל מטגנים מחבת נחמדים עליהם. חזור עד שכל הכופתאות מלאות. שמור את הכופתאות על מגש סדין קל משוריין כדי למנוע מהם דבק, ולכסות עם מגבת לחה מעט כדי לשמור על ייבוש החוצה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מחממים את השמן הצמחוני על חום גבוה באותו המחבת. עבודה בקבוצות, מחבת מטגנים את הכופתאות על ידי הצבת אותם למטה בצד התחתון ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
לאחר כופתאות הם חום זהוב, עובד בזהירות (זה יהיה להתיז), לשפוך 1/2 כוס מים למחבת כדי לכסות את הכופתאות באמצע הדרך. מיד לכסות עם מכסה, משאיר סדק קטן כדי קיטור לברוח. מבשלים עד שהמים התאדו, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים את הכופתאות לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לספוג עודפי שמן ולחזור על התהליך עם הכופתאות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
הערה של קוק: מתכון זה עושה הרבה כופתאות; רק לשמור תוספת במקפיא שלך עבור חטיף לילה מאוחר!