כופתאות חזיר
כופתאות חזיר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 83 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סרירצ'ה, רוטב סויה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כופתאות חזיר, חזיר וכופתאות, ו כופתאות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, Sriracha ומיץ לימון בקערה ומניחים בצד עד מוכן לשרת.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום, זנגביל, שמן שומשום וצדפות ומבשלים עד ריחני, 1 עד 2 דקות (אתה רק רוצה לקחת את הנשיכה של חומרי הגלם, לא לטגן אותם).
הסר מהחום ולאפשר להתקרר 1 דקה.
מערבבים את השום המבושל, הג ' ינג ' ר והבצל הירוק עם חזיר, הויסין, רוטב סויה, אבקת חמישה תבלינים וביצה בקערת ערבוב גדולה.
עבודה עם עטיפות הכופתה, להתחיל עם משטח מקומח כלפי מטה.
מניחים 1 1/2 כפיות מילוי במרכז עטיפה. להרטיב את קצה הכופתה במים, באמצעות האצבע שלך, ולקפל את המעגל לשניים ללא איטום, כמו טאקו. לצבוט קצה אחד סגור. צור קפלים בצד אחד באמצעות האגודל והאצבע, לחיצה על הקצה השטוח האחר לאטום כמו שאתה הולך. לשטח את התחתית כדי שיוכלו לקבל מטגנים מחבת נחמדים עליהם. חזור עד שכל הכופתאות מלאות. שמור את הכופתאות על מגש סדין קל משוריין כדי למנוע מהם דבק, ולכסות עם מגבת לחה מעט כדי לשמור על ייבוש החוצה.
מחממים את השמן הצמחוני על חום גבוה באותו המחבת. עבודה בקבוצות, מחבת מטגנים את הכופתאות על ידי הצבת אותם למטה בצד התחתון ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
לאחר כופתאות הם חום זהוב, עובד בזהירות (זה יהיה להתיז), לשפוך 1/2 כוס מים למחבת כדי לכסות את הכופתאות באמצע הדרך. מיד לכסות עם מכסה, משאיר סדק קטן כדי קיטור לברוח. מבשלים עד שהמים התאדו, 5 עד 7 דקות.
מעבירים את הכופתאות לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לספוג עודפי שמן ולחזור על התהליך עם הכופתאות הנותרות.
הערה של קוק: מתכון זה עושה הרבה כופתאות; רק לשמור תוספת במקפיא שלך עבור חטיף לילה מאוחר!