כופתאות מרק שנחאי הוא חלב חינם מרק. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-75 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של בון אפטיט יש 88 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שרימפס, רוטב סויה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כופתאות מרק שנחאי (שיאו לונג באו), מרק פירות בשנחאי קר עם טפיוקה פנינה, ו מרק עגבניות עם כופתאות.
הוראות
1
חפש את החומרים ואת האספקה המוצגים כאן בשוק אסיה או באינטרנט ב adrianascaravan.com: בשר חזיר מעושן בסגנון סיני (או להשתמש בירך Smithfield), פטריות שיטאקי מיובשות, Shaoxing (גם מאוית Shao Hsing) יין, חומץ שחור, עטיפות כופתאות (לא להשתמש עטיפות wonton; הם רזים מדי), וערכות אדים במבוק.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שחור
2
שלב 10 כוסות מים וכל מרכיבי המרק הנותרים למעט ג ' לטין בסיר גדול. מביאים לרתיחה, כפית את כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד חתיכות עוף הם רכים מאוד ומתחילים להתפרק, הוספת מים נוספים על ידי כוס מלאה במידת הצורך כדי לשמור על העוף שקוע, על 2 שעות 30 דקות. מרק זן; להשליך מוצקים. החזר מרק לאותו סיר. להרתיח עד מופחת 2 כוסות, על 35 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
3
יוצקים 3 כפות מים לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מערבבים 1 כוס חומץ שחור, 6 כפות רוטב סויה, ו 2 כפות רצועות זנגביל טרי בקערה קטנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שחור
8
מערבבים את כל המילוי בקערה גדולה ומערבבים עם מזלג רק עד מעורבב.
9
חותכים אספיק לקוביות 1/3 אינץ'.
10
מוסיפים אספיק לתערובת חזיר; מערבבים בעדינות עם כף עץ רק עד משולב. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. קו 2 גליונות אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים עטיפת כופתה 1 על משטח עבודה. כפית 1 מאוד נדיב כפית מילוי על מרכז עטיפה, כולל לפחות 2 או 3 קוביות מקפא. מברשת קלה קצוות של עטיפת כופתה עם מים. להביא 1 בפינה של עטיפה סביב מילוי, ואז קפלים הנותרים הקצוות של עטיפה במרווחים קבועים בכל רחבי מילוי עד מילוי סגור עטיפה טפסים צורה כמו צרור עם פתיחה קטנה בראש. לאסוף קצוות העליונים של עטיפה יחד טוויסט בחלק העליון כדי לצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
12
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. האם קדימה ניתן בקירור, מכוסה, במשך 1 יום, או קפוא בשכבה אחת במיכלים מכוסים במשך 2 שבועות. קו כל שכבה של סלסילת במבוק עם עלי כרוב; מקום מעל ווק מלא במים מספיק כדי להגיע ממש מתחת לתחתית סל ספינת הבמבוק. (או מתלה ספינת מתכת קו עם עלי כרוב ולהגדיר מעל מים בסיר גדול.)
מרכיבים שתצטרך
13
מניחים כופתאות על כרוב, מרווחים זה מזה. מביאים מים לרתיחה. כיסוי; קיטור עד מבושל דרך, הוספת מים יותר לווק אם התאדה מהר מדי, על 12 דקות עבור כופתאות טריות ו 15 דקות עבור קפוא.