כיכר בשר חזרת עסיסית
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, לחם, חזרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו קרם חזרת פיקנטי, כיכר גזר וג'ינג'ר, ו צלעות טלה מזוגגות מייפל עם רוטב חזרת פיקנטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה משרים לחם בחלב למשך 5 דקות.
מסננים וזורקים חלב. מערבבים פנימה את הסלרי, הבצל, חזרת, החרדל, רוטב הצ ' ילי, הביצה, רוטב ווסטרשייר, המלח והפלפל. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב.
מעצבים כיכר בתוך 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב-350 ניתנים לניתוק למשך 45-55 דקות או עד שלא נשאר ורוד ומדחום קורא 160 ניתנים לניתוק.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
מגישים מיד או לפני האפייה והוספת קטשופ, מקפיאים כיכר בשר בכלי מקפיא עד 3 חודשים.
לשימוש בכיכר בשר קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.