כיכר הבשר של כריסטין
כיכר הבשר של כריסטין הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 341 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב השחמה, בשר בקר טחון, פירורי לחם ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כיכר בשר של כריסטין , כיכר בשר לאחד וכיכר בשר .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה בשר בקר טחון, הודו טחון, נקניק איטלקי, מרק ירקות, ביצים, פירורי לחם, רוטב ברביקיו, קטשופ, חרדל צהוב, שום, רוטב ווסטרשייר, רוטב השחמה, מלח מתובל ופלפל שחור עד לאיחוד יסודי. יוצרים כיכר ומניחים כיכר בשר בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכיכר הבשר משחימה ואינה ורודה יותר בפנים, 60 עד 75 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוכנס לחלק העבה ביותר של הכיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס).
תנו לכיכר הבשר לנוח 10 דקות לפני שחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין