קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

כיכר חזיר אננס

כיכר חזיר אננס
כיכר חזיר אננס עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 49 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 190 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, אננס, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו מחווני חזיר ואננס הוואי + וידאו, כיכר חזיר אננס, ו כיכר חזיר אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים. מפוררים חזיר וחזיר על תערובת ומערבבים היטב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, החומץ והחרדל; יוצקים לתוך 9 אינץ ' לא משומן. איקס 5-אין. מחבת כיכר. מסדרים שלוש פרוסות אננס במחבת (מקררים את האננס שנותר לשימוש אחר). פאט תערובת בשר לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מכסים ואופים ב 325 # במשך 1-1 / 2 שעות. לחשוף; אופים 30 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 160.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן לעמוד במשך 15 דקות. הפוך על מגש הגשה.