כיכר חזיר הפוכה
קציץ חזיר הפוך יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 192 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, סוכר חום, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להמס חמאה בתחתית מחבת כיכר 8x4 אינץ'.
מפזרים סוכר חום על החמאה. פרוס טבעות אננס לשניים, ולסדר אותם על הסוכר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הנקניק, הבצל, פירורי לחם, ביצים ו -1/4 כוס מיץ מהאננס. תערובת באבקת החרדל ופלפל קאיין. ארוז חצי מהתערובת לתוך המחבת על גבי פרוסות האננס.
מפזרים את הגבינה השוויצרית על זה, ולאחר מכן לארוז את תערובת החזיר הנותרת על גבי. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש.
בואו להתקרר במחבת במשך 5 דקות, ואז להתהפך על צלחת הגשה. חותכים כפי שהיית קציץ בשר, ומגישים.