לחם חלב ודבש הוא משקה שמגיש 3. מנה אחת מכילה 1743 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שמרים, קמח, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חלב אגוזי לוז שוקולד וחלב קשיו קינמון דבש / מעבר לשקדים, שוקולד חלב, תמרים ואגוזי מלך, ו כיכר חרדל דבש.
הוראות
1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים. אפשר שמרים לשבת עד שהוא מתחיל ליצור בועות.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים דבש, חמאה ומלח לתערובת השמרים. מערבבים קמחים כוס אחת בכל פעם, החל מהשיפון. כשהבצק מתחיל להתקשות, הופכים אותו למשטח מקומח היטב. ללוש במשך 5 דקות, הוספת קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
דבש
שמרים
מלח
שיפון
3
מניחים לקערה משומנת, והופכים פעם אחת לשמן את פני הבצק. מכסים במטלית לחה. אפשר לעלות במקום חמים עד הוכפל, כ 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
אגרוף בצק, ולוש שוב עד לקבלת תערובת חלקה. לפצל 3 כיכרות, ולשים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
5
מניחים כיכרות בשלוש מחבתות משומנות. אפשר לעלות עד כפול, 1 עד 2 שעות.
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 20 עד 30 דקות, או עד להזהבה. מגניב במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על הדלפק או מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.