כיכר לחם ראובן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו את כיכר הלחם של ראובן. מתכון זה מכין 8 מנות עם 388 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרג, חמאה, כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 49%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: רובן לוף, ג'מבו רובן לוף, ו רובן קציץ בשר.
הוראות
בקערה שלבו 2-1 / 4 כוסות קמח, שמרים, סוכר, חמאה ומלח. מערבבים במים חמים ומערבבים עד שנוצר בצק רך.
מוסיפים את יתרת הקמח במידת הצורך. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה, כ -4 דקות.
על תבנית אפייה משומנת קלות, מגלגלים בצק ל -14 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מורחים רוטב באמצע מחצית הבצק ומשאירים 3/4 אינץ'. שטח לאורך הקצוות. למעלה עם שכבות של בשר בקר, גבינה וכרוב כבוש. מקפלים את מחצית הבצק שנותרה על תערובת הבשר. קמצוץ קצוות יחד כדי לאטום.
חותכים חריצים קטנים בבצק כדי לפרוק אדים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 15 דקות.
מברישים בחלבון ביצה ומפזרים פרג.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד להשחמה קלה.
מגישים מיד; מקררים שאריות.