כלבי צ'ילי
כלבי צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה עיקרית זו כוללת 621 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו לחמניות נקניקיות, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 15 אוהדים. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. נסו כלבי צ'ילי טקס-מקס, כלבי צ'ילי, ו כלבי צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שמים מחבת על אש בינונית ומזלפים פנימה 2 ספירת שמן זית. כשהשמן נעשה מעורפל מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב עד שהוא רך ושקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבקר הטחון, שוברים אותו בגב כף ומבשלים עד להשחמה יפה, כ -10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הקטשופ, אבקת הצ ' ילי והחרדל ומבשלים במשך 15 דקות עד להסמכה. מתבלים במלח ופלפל.
בזמן שהצ ' ילי מתבשל, התחל את הגריל.
הניחו תבנית גריל גדולה על 2 מבערים על אש בינונית-גבוהה או חממו מראש מנגל גז או פחם בחוץ וקבלו אותו חם מאוד. קח כמה מגבות נייר וקפל אותן מספר פעמים כדי ליצור ריבוע עבה. כתם קטן
כמות השמן על מגבת הנייר. לאחר מכן נגב בזהירות ובמהירות את הסורגים החמים של הגריל כדי ליצור משטח צלייה ללא מקל.
הביאו סיר מים לרתיחה והרתיחו את הכלבים במשך כ -5 דקות. הוציאו אותם מהמים, טפחו עליהם יבשים וצלו אותם מספיק זמן כדי לסמן אותם. (זה ייתן להם גם טעם בגריל.)
מברישים את פנים הלחמניות בשמן זית ומניחים אותם עם הפנים כלפי מטה על הגריל; מבשלים עד קלוי. להגשה שמים כלב בכל גליל ומעליו את הצ 'ילי וקצת צ' דר.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, יין ורדים
ניתן לשלב נקניקיות עם ריזלינג, גוורצטרמינר ויין רוזוילי. גוורטרצטרמינר יהיה נהדר עם הנקניקייה הבסיסית שלך בסגנון ניו יורק עם חרדל וכרוב כבוש. עבור כלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמוצים ופלפלים חריפים, אתה יכול לבחור ריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, ורד יבש כמעט תמיד עובד.
אם אתה אוהב את 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח צד חיפוש עבור הלב שלך-תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזק יותר מ-14', הוא גם יבש ועשיר יותר. וזה כמו שצריך להיות; סכום המתיקות שהוא מכיל יעלה וירד עם מבנה היין של כל שנה, כי זה מה שעושים כורמים הגיוניים. האחרים פשוט הקימו נוסחה והיין "" מכיל-שי-גרם סוכר וזאט של זאט."לא זכיות ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש בהתגרות ומתוק בהתגרות, כך שתמשיך לשנות את דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא חכה, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.
If you loved the 2014 — and if you didn't, we need to send out a search party for your heart — you’ll find this one happy, happy, happy. Stronger than '14, it's also both drier and richer. And that’s as it should be; the pittance of sweetness it contains will rise and fall with the structure of each year's wine, because that's what sensible vintners do. The others just set up a formula and the wine"“has—XY— grams of sugar and zat's zat." Not Winnings Riesling. This will always be teasingly dry and teasingly sweet so you’ll keep changing your mind ("Wait, it's a dry wine, no, it's a sweet wine, no wait, it's a dry wine again….") while the bottle empties faster than you could have imagined.