כיכר סנדוויץ' שינקן וגבינה
כיכר סנדוויץ' שינקן וגבינה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 563 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -35 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, גבינת מוצרלה רזה חלקית, גבינת קולבי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 55% , המנה הזו מוצקה. נסו בשר חזיר בגריל וסנדוויץ' שוויצרי , כיכר קוקוס בננה עם גרגרי גוג'י טיבטי , וכיכר זרעי צ'יה אוכמניות - ללא גלוטן וחלב (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לשניים אופקית. חללו את החצאים העליונים והתחתונים, ומשאירים 1/2 אינץ'. פגזים. (השליך את הלחם שהוסר או שמור לשימוש אחר.)
במחבת גדולה מטגנים את הפטריות, הפלפלים, הסלרי והבצל בשמן עד לריכוך.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
שלבו את המיונז, התיבול האיטלקי והפלפל; למרוח על לחם. על תחתית הלחם, שכבה מחצית מהבשר, תערובת הירקות והגבינות. חזור על השכבות, לחץ בעדינות כלפי מטה במידת הצורך. החלף את החלק העליון של הלחם.
עוטפים היטב בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 400 מעלות או בגריל, מכוסה, בחום בינוני במשך 30-35 דקות או עד לחימום.
חותכים לרצועות עם סכין משוננת.