קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

כיכר פיצה

כיכר פיצה
פיצה כיכר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 63 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אורגנו, ביצים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו כיכר פיצה, כיכר פיצה לבבית, ו כיכר פיצה קלועה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. טפיחה לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
אופים, חשופים, ב 350 ל 50 דקות או עד הבשר כבר לא ורוד מדחום בשר קורא 160; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מורחים רוטב פיצה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
5
אופים עוד 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
בינתיים, אם רוצים, מטגנים פטריות ופלפל ירוק במחבת. בעזרת שתי מרית גדולות מעבירים בזהירות כיכר בשר לפלטת הגשה. למעלה עם פטריות ופלפל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'