כיכר קפה שזיפים
כיכר קפה שזיפים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למשקאות שלך. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 16 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 92 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך תמצית שקדים, חלב, תערובת רול, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). מתכונים דומים: עוגת קפה שזיפים, עוגת קפה שקדים ושזיפים, ו עוגת קפה שזיפים עם סוכר חום ושטרויזל הל.
הוראות
מכינים ולשים תערובת רול חם לפי הוראות החבילה.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מגלגלים ל -15 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן.
מניחים שזיפים, חתוכים בצד כלפי מטה, לאורך השליש המרכזי של המלבן.
שלב סוכר, קינמון וציפורן; מפזרים מעל שזיפים.
מקפלים את שני הצדדים הארוכים של הבצק מעל המילוי; צובטים תפר כדי לאטום ולתחוב קצוות מתחת.
מניחים תבנית אפייה משומנת על משטח העבודה ליד כיכר. בזהירות להחליק כיכר על גיליון אפייה. עם סכין חדה, לעשות חתכים 1 פנימה. מלבד על פני החלק העליון של כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת להתקררות. לזיגוג, שלבו סוכר של קונדיטורים, תמצית ומספיק חלב כדי להשיג עקביות רצויה.