כיכרות מרווה כפריות
כיכרות המרווה הכפרי לוקחת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 43 קלוריות , 1 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . תמורת 4 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. אם יש לך מים חמים, שמן קנולן, נבט חיטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כיכרות שיפון כפריות , כיכרות בשר הודו מרווה עם רוטב , וכיכרותבשר הודו מרווה עם בצל וסיידר .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים סוכר; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את נבט החיטה, השמן, הדבש, המרווה, המלח, הרוזמרין, אגוז המוסקט ו-1-1/2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לעצב שתי כיכרות.
מניחים על תבנית אפייה משומנת. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
בעזרת סכין חדה, צור שלושה חתכים רדודים בחלק העליון של כל כיכר.
אופים ב-400 מעלות למשך 13-17 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשתות לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Papet del Mas Brut עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פאפט דל מאס ברוט]()
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.