כיכרות צרפתיות נהדרות
כיכרות צרפתיות נהדרות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. . וזה לא כזה אדיר. נסו פרנץ 'טוסט נהדר "סטיקס", כיכרות צרפתיות, ו כיכרות צרפתיות מיני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם 2 כוסות מים, 3 כוסות קמח, מלח, סוכר ושמן צמחי; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מגלגלים כל מחצית לתוך מלבן 9 x 12 ולהפשיל סגנון רול ג ' לי, החל בקצה ארוך. חותם קצוות ומניח בצד התפר למטה על תבנית אפייה גדולה כי כבר זרועים קמח תירס.
השתמש בסכין חדה כדי לחתוך כל כיכר באלכסון 3 פעמים.
מברשת עם ביצה מוכה לבן ומפזרים זרעי שומשום. לכסות ולאפשר לעלות 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד חום זהוב.