כיסוני במיה
גשו לסופר וקנו אבקת שום, חלב חמאה, במיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו כיסוני במיה, כיסוני במיה, ו כיסוני במיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור ברזל יצוק הולנדי ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה מוסיפים קמח, תיבול, חלב חמאה וביצה.
מוסיפים במיה לתערובת ומעיל. באמצעות כף, לגרוף תערובת לתוך השמן החם. כל הזמן להעיף כיסונים לבשל חום שווה, על 12 עד 15 דקות.
הסר כיסונים עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מניחים בקערה או מגש הגשה ומגישים חם.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.