כיסוני תירס עם עגבניות קלויות ואיולי ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לביבות תירס עם עגבניות קלויות ואיולי סיד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פרושוטו, בצלים ירוקים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שום קלוי ואאיולי לימון, ממרח אבוקדו תירס עם עגבניות וסיד, ו קינואה עם תירס, עגבניות, אבוקדו, וסיד.
הוראות
סדר חצאי עגבניות, בצד לחתוך, על תבנית אפייה.
לטפטף עגבניות עם 1 כפית שמן; מפזרים 1/4 כפית פלפל.
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד עגבניות רכות איבדו הרבה לחות שלהם.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה בינונית.
מוסיפים חלב וביצה; מערבבים עד חלקה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית פלפל, תירס, בצל ירוק, ומלח.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. זרוק את הבלילה על ידי כף רמהבעלות למחבת לעשות 6 fritters; לבשל 2 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות הם זהובים. בזהירות להפוך fritters מעל; לבשל 2 דקות או עד הזהב. חזור על ההליך עם הנותרים 1/2 כפית שמן הבלילה הנותרים.
מערבבים מיונז, מיץ, שום ומים.
מניחים 1 fritter על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם חצי עגבניות 1 ו ארוגולה 1/2 כוס. חזור על שכבות עם fritters הנותרים, חצאי עגבניות, ארוגולה, מסתיים עם fritters. למעלה כל מנה עם 1 פרושוטו פרוסה; לטפטף עם 4 כפיות איולי.