לזניה פן פסטה
לזניה פן פסטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 654 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם ביצים, פסטה פנה, גבינת מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Penne all'Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} – 50 נשים משחק מחליפי אוכל – רות רוג'רס ורוז גריי , Penne all'Arrabbiata {ספייסי פן פסטה} – 50 נשים משחק מחליפי אוכל – רות רוג'רס ו לזניה רוז אפור וירקות עם דפי לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה של 2 1/2 ליטר.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים בשר בקר עד להשחמה; לנקז. מערבבים רוטב פסטה; להסיר מהאש.
מערבבים בקערה ריקוטה, 1 כוס מוצרלה, פרמזן וביצה טרופה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בצלחת המוכנה שכבה חצי מהפסטה, חצי מהרוטב וחצי מתערובת הגבינה. חזור. משטחים עם שארית המוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש 34 עד 40 דקות, עד שהם חמים ומבעבעים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Tenuta di Capraia Chianti Classico עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia הוא יין בעל מורכבות ומבנה מיטביים. צבע אדום אודם עם גווני סגול. ארומה עזה ועשירה, יצנית, מונעת פירות. תווי דובדבן נעימים, מרעננים ומאוזנים היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.