תפוחי אדמה אפויים משולשים בצל
תפוחי אדמה אפויים בצל משולש דורשים בערך שעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 515 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך בצל ירוק, גבינת צ'דר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי תפוחי אדמה ובצל אפויים , תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה בצל , ובצל מקורמל וגבינה שוויצרית תפוחי אדמה אפויים פעמיים .
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב-400 מעלות למשך שעה או עד שהם רכים. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך; להסיר לנייר סופג.
מסננים, שומרים 1 כף טיפטוף. בטפטופים מטגנים בצל אדום וצהוב עד לריכוך; לְהַפְרִישׁ.
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, חותכים לשניים לאורך. שולפים עיסת, ומשאירים 1/8 אינץ'. צדף. בקערה מקציפים את העיסה, השמנת החמוצה והחלב עד לקבלת קרם. מערבבים פנימה בצל מוקפץ, גבינה אמריקאית וכוס בייקון. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה.
אופים ב-400 מעלות למשך 25 דקות.
מפזרים גבינת צ'דר, בצל ירוק ושארית הבייקון.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.