קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סלטי הודו עם פירות

סלטי הודו עם פירות
סלטי הודו פירות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 306 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם אפרסקים, אגוזי מלך, עלי חסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . עם ציון של 81% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הודו פירות , עטיפות הודו פירות וסלט הודו פירות .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. מערבבים את ההודו, האפרסקים והאוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים על עלי חסה; מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את פרנסיס פורד קופולה Votre Sante Chardonnay. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה ווטר סנטה שרדונה
פרנסיס פורד קופולה ווטר סנטה שרדונה
ה-Votre Santé Chardonnay משנת 2010 יוצר איזון מקסים בין פירות מתוקים, תווי הדר טעימים וסיומת וניל מתובלת, מספק בושם עדין של אפרסקים, לימונים ואגסים מתובלים יחד עם טעמים עזים של תפוחים, אננס ווניל קלוי. הולך טוב עם גבינה כחולה, דגים ופסטה.