קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיסי בננה נוטלה

כיסי בננה נוטלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תבלין, אז נסו כיסי בננה נוטלה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 472 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, ארוחת ערב-רול בצק, ביצה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו נוטלה בננה קוקוס כיסים חמים, כיסי כרית נוטלה-חלמית, ו עוגת מערבולת נוטלה בננה עם ציפוי נוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ו. מקציפים ביצה במזלג ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקמחים קלות לוח מאפה ומערוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מוציאים את הבצק מהחבילה ומחלקים ל -3 מלבנים. חותם משולשים מחוררים יחד, צובט אותם לפי הצורך. ואז לגלגל כל מלבן עד שהוא 9 על ידי 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים כל מלבן לשניים לרוחב ליצירת 6 מלבנים קטנים יותר.
5
מורחים 1 כפות גדושות. נוטלה, משאירה לפחות גבול בגודל 1/2 אינץ', על מחצית מכל מלבן.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מניחים פרוסות בננה על גבי נוטלה, חופפים אותן מעט, כ -10 פרוסות לכיס. מקפלים בצק על בננות ולחץ כלפי מטה על קצוות הבצק לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מברשת שמורות ביצה לשטוף סביב קצוות עם מאפה מברשת ובעדינות לקפל שפה של כל כיס לתוך עצמו כדי לתת לו חותם טוב (להרכיב צורה כמו קלצונה או אמפנדה).
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מניחים כיסים על תבנית אפייה לא משומנת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים בחום של 350 מעלות עד להזהבה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מקציפים שמנת במיקסר חשמלי כ -3 דקות או עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
מוסיפים 2 כפות שנותרו. נוטלה ומקציפים דקה עד שנוקשה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
12
מגישים כיסים עם קרם נוטלה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי