אגסים אפויים עם רוטב פודינג סאוטרן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. אם יש לכם ליווי: מדלן, אגסים ברטלט בשלים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ, צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לקלף אגסים, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה מלמטה באמצעות חותך מלון כדור או סכין קטנה חדה. מערבבים יחד צימוקים, סוכר חום, חזה, ו 2 כפות
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מלון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
Suternes ולמלא חללי אגס בתערובת. לעמוד אגסים זקוף בתבנית אפייה חמאה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם ויוצקים כוס הנותרים
מרכיבים שתצטרך
Sauternes
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
סאוטרן מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
Sauternes
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מעבירים אגסים למנה או צלחות באמצעות מרית מתכת להחזיק מילוי במקום ויוצקים נוזל בישול דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לטאטא יחד חלמונים וסוכר מגורען בקערת מתכת גדולה ולהוסיף נוזל בישול חם בזרם, לטאטא כל הזמן. שים קערה על מחבת של מים בקושי רותח, או להכות עם מערבל חשמלי כף יד, עד תערובת הוא שולש נפח רושמת 71° על מדחום מיידי לקרוא, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשום
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגישים אגסים חמים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* אגסים ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ואז מקורר, מכוסה. לחמם בנוזל בישול, מכוסה, בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 15 דקות, לפני ביצוע רוטב.