כיסי ברוקולי-צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי צ'דר כיסים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עירית, שמן צמחי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו כיסי חזיר ברוקולי, כיסים ברוקולי זול, ו כיסי עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 1 דקה.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים עד קרירים; מתייבשים.
מערבבים את הברוקולי, צ ' דר, שמנת חמוצה ועירית בקערה עד בשילוב, ולאחר מכן לסחוט את התערובת יחד עם הידיים כדי להפוך אותו קומפקטי.
מחממים את התנור ל 425 מעלות f ומברישים גיליון אפייה בקלילות עם שמן צמחי. על משטח מקומח, מרדדים את הבצק וממלאים את הכיסים. (ראה הערה של קוק עבור הנחיות צעד אחר צעד.)
מניחים את הכיסים בצד התפר למטה על תבנית האפייה מוכן. הכה את הביצה ו 1 כף מים בקערה קטנה; מברשת את הכיסים עם לשטוף את הביצה.
אופים עד חום זהוב, כ -15 דקות.