כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana
כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, עלי מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה), קציצות עגל עם מרווה, בסגנון רומי Saltimboccan alla Romana, ו Braciole alla Bolognese: כיסי חזיר עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את cutlets שטוח על משטח עבודה נקי, יבש. בקערה קטנה, מערבבים את הגבינה והפרושוטו. באופן שווה לחלק את התערובת בין 4 cutlets, הצבת התערובת במרכז כל cutlet. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים לשניים להיות זהיר כי אף אחד הגבינה prosciutto המילוי בורח. צדדים מאובטחים עם קיסמים. לדלות לחמניות בקמח.
מחממים סיר 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את 3 כפות החמאה ומבשלים עד קצף החמאה.
מוסיפים את לחמניות העגל למחבת וחומים מכל הצדדים, כ -5 דקות לכל צד. השתמש מלקחיים בזהירות להפוך את הלחמניות.
מוסיפים את עלי המרווה למחבת ושופכים פנימה את היין. המשך בישול על חום גבוה עד היין מתאדה. מערבולת הנותרים 1 כף חמאה.
מגישים מיד עם קומץ של גבינת Emmental על גבי.