קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana

כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana
כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, עלי מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה), קציצות עגל עם מרווה, בסגנון רומי Saltimboccan alla Romana, ו Braciole alla Bolognese: כיסי חזיר עם פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להניח את cutlets שטוח על משטח עבודה נקי, יבש. בקערה קטנה, מערבבים את הגבינה והפרושוטו. באופן שווה לחלק את התערובת בין 4 cutlets, הצבת התערובת במרכז כל cutlet. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים לשניים להיות זהיר כי אף אחד הגבינה prosciutto המילוי בורח. צדדים מאובטחים עם קיסמים. לדלות לחמניות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרושוטופרושוטו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים סיר 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את 3 כפות החמאה ומבשלים עד קצף החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מוסיפים את לחמניות העגל למחבת וחומים מכל הצדדים, כ -5 דקות לכל צד. השתמש מלקחיים בזהירות להפוך את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר לחמניות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מוסיפים את עלי המרווה למחבת ושופכים פנימה את היין. המשך בישול על חום גבוה עד היין מתאדה. מערבולת הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים מיד עם קומץ של גבינת Emmental על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)