כיצד לקצץ ארטישוק
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, איך לקצץ ארטישוק עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 663 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 42 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. אם יש לך בשר בקר, חזיר, פסטאן ואטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בשר לקצץ Sukiyaki, חתוך בחורה בריאה רול קינמון חלומי בספל, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.
הוראות
לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים: אם אתה זמירה יותר ארטישוק אחד, לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מי קרח. אתה תהיה להפיל ארטישוקים גזוז לתוך קערה זו כדי למנוע מהם בראונינג בזמן שאתה עובד אחרים.
הצמד את העלים הירוקים החיצוניים, ואז לשלוף עלי כותרת צהובים: להתחיל על ידי מצלם את עלי הארטישוק ולזרוק אותם לתוך קערה ריקה גדולה. כשתגיע לעלי הכותרת הצהובים, פשוט תמשוך אותם. נגב את המשטח החשוף עם החצי השני של הלימון שחתכת.
משוך את העלים בקצה הוורוד: שמור על עצמך כאשר אתה מגיע למרכז הוורוד של עלי הארטישוק. יש קוצים חדים בקצה העלים הפנימיים. משוך אותם החוצה.
תשתמש בסכין חיתוך כדי להוציא את החניקה הפרוותית. אתה רוצה לחתוך את השכבה הצרה ביותר של הלב כדי לקבל את כל לחנוק מבלי לחתוך יותר מדי של הלב טעים.
הערה על כל התהליך הזה. אל תעשה את זה אם יש הסחות דעת. אתה צריך להתמקד. אתה תשתמש בסכין חדה קרוב לידיים שלך. מאז ארטישוק קשה כאשר גלם, אתה יכול בקלות לחתוך את עצמך אם אתה לוקח את העין שלך את מה שאתה עושה.
לשפשף לימון לחתוך מעל לב ארטישוק חשוף: לאחר לחנוק מטושטשת הוא החוצה, למרוח את הלימון לחתוך בכל רחבי הלב החשוף.
זה מונע מהלב להתחמצן ולהפוך לחום. ארטישוק הוא עדיין אכיל לחלוטין כאשר חמצון, זה פשוט לא אטרקטיבי במיוחד.
חותכים את כל אבל הסנטימטר האחרון או כך של הגבעול. לשפשף מיץ לימון על הקצה לחתוך.
לקצץ החיצוני הירוק הקשה של שאר הלב.
חותכים ממך כמו שאתה לסובב את הארטישוק, לחתוך רק את החלק הירוק קשה ולהשאיר את האור הירוק מתחת. לשפשף את זה עם לימון.
כדי לסיים, לחתוך את השכבה החיצונית מהגבעול ולאחר מכן מעיל את כל הלב עוד פעם אחת עם לימון. תיכנסי לאמבטיית מי הלימון ותמשיכי לבאה.
הנה טיפ: כשהלימון החיתוך שלך מתרגל, שים אותו באמבט המים, שיעזור לשמור על תכולת החומצה הציטרית של האמבט גבוהה, ותעזור לשמור על הארטישוקים מבראונינג.