קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
מגזין

כיצד לקצץ ארטישוק

כיצד לקצץ ארטישוק
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, איך לקצץ ארטישוק עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 663 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 42 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. אם יש לך בשר בקר, חזיר, פסטאן ואטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בשר לקצץ Sukiyaki, חתוך בחורה בריאה רול קינמון חלומי בספל, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.

הוראות

1
לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים: אם אתה זמירה יותר ארטישוק אחד, לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מי קרח. אתה תהיה להפיל ארטישוקים גזוז לתוך קערה זו כדי למנוע מהם בראונינג בזמן שאתה עובד אחרים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
הצמד את העלים הירוקים החיצוניים, ואז לשלוף עלי כותרת צהובים: להתחיל על ידי מצלם את עלי הארטישוק ולזרוק אותם לתוך קערה ריקה גדולה. כשתגיע לעלי הכותרת הצהובים, פשוט תמשוך אותם. נגב את המשטח החשוף עם החצי השני של הלימון שחתכת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
משוך את העלים בקצה הוורוד: שמור על עצמך כאשר אתה מגיע למרכז הוורוד של עלי הארטישוק. יש קוצים חדים בקצה העלים הפנימיים. משוך אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4
תשתמש בסכין חיתוך כדי להוציא את החניקה הפרוותית. אתה רוצה לחתוך את השכבה הצרה ביותר של הלב כדי לקבל את כל לחנוק מבלי לחתוך יותר מדי של הלב טעים.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
5
הערה על כל התהליך הזה. אל תעשה את זה אם יש הסחות דעת. אתה צריך להתמקד. אתה תשתמש בסכין חדה קרוב לידיים שלך. מאז ארטישוק קשה כאשר גלם, אתה יכול בקלות לחתוך את עצמך אם אתה לוקח את העין שלך את מה שאתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
6
לשפשף לימון לחתוך מעל לב ארטישוק חשוף: לאחר לחנוק מטושטשת הוא החוצה, למרוח את הלימון לחתוך בכל רחבי הלב החשוף.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)
7
זה מונע מהלב להתחמצן ולהפוך לחום. ארטישוק הוא עדיין אכיל לחלוטין כאשר חמצון, זה פשוט לא אטרקטיבי במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
8
חותכים את כל אבל הסנטימטר האחרון או כך של הגבעול. לשפשף מיץ לימון על הקצה לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)
9
לקצץ החיצוני הירוק הקשה של שאר הלב.
10
חותכים ממך כמו שאתה לסובב את הארטישוק, לחתוך רק את החלק הירוק קשה ולהשאיר את האור הירוק מתחת. לשפשף את זה עם לימון.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)
11
כדי לסיים, לחתוך את השכבה החיצונית מהגבעול ולאחר מכן מעיל את כל הלב עוד פעם אחת עם לימון. תיכנסי לאמבטיית מי הלימון ותמשיכי לבאה.
מרכיבים שתצטרך
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
12
הנה טיפ: כשהלימון החיתוך שלך מתרגל, שים אותו באמבט המים, שיעזור לשמור על תכולת החומצה הציטרית של האמבט גבוהה, ותעזור לשמור על הארטישוקים מבראונינג.
מרכיבים שתצטרך
חומצת לימוןחומצת לימון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת