כליות עם פטריות ותפוחי אדמה: Rognocini Trifolati
כליות עם פטריות ותפוחי אדמה: Rognocini Trifolati הוא מתכון ללא חלב עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. המתכון הזה של Foodnetwork דורש כליות עגל, פטריות קרמיני, קמח ושום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Funghetti Trifolati , מחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות , ודפוק את הגרביים שלך ממולאים עם ברוקולי ופטריות .
הוראות
משרים את הכליות במים, לכיסוי, בתוספת חומץ למשך שעה.
מסננים ומייבשים. חורצים כליות בקמח.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, ואז מוסיפים את הכליות ואפשרו להן להדיח עודפי מים מהאמבטיה. לאחר שהמים נפלטו והתאדו, מוסיפים את שמן הזית, השום, הפטריות ותפוחי האדמה ומקפיצים על אש גבוהה במשך 5 עד 7 דקות, עד שהירקות רכים והכליות מבושלות.
מוסיפים את הפטרוזיליה וגרידת הלימון, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.