כמהין חמאת בוטנים
טראפלס חמאת בוטנים נטול גלוטן, ו ומספק כ 35 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם אבקת קקאו, חמאת בוטנים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כמהין חמאת בוטנים, כמהין חמאת בוטנים, ו כמהין חמאת בוטנים.
הוראות
מניחים את חמאת הבוטנים וחמאה בקערה גדולה ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית אפייה עמוקה 2 אינץ', להפיץ באופן שווה, ומניחים במקפיא במשך 30 דקות או עד שנקבע (זה צריך להיות עקביות של פאדג'). באמצעות כף מלון או כף קטנה, יוצרים סיבובים ומניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או שעווה.
תן לכמהין להקשיח במקפיא כ -15 דקות. לאחר הסרת מהמקפיא, רול כמהין בין הידיים לתוך כדורים בגודל שיש, לסחוט מעט (נסה לעשות את זה מהר, אחרת הם יהפכו רכים מדי). עכשיו אתה יכול לאבק את הכמהין עם קקאו ולהגיש אותם כפי שהם, אבל הם יחזיקו את צורתם טוב יותר אם אתה מעיל אותם עם שוקולד ראשון.
תני לכמהין לנוח במקפיא בזמן שאת מכינה את ציפוי השוקולד.
מניחים את חתיכות השוקולד שנותרו בקערה גדולה על סיר של מים רותחים ומערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
הסר מהחום ולתת מגניב בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד מתחיל להגדיר בקצה הקערה. זרקי את הכמהין לתוך השוקולד המומס ואחזרי אותם במזלג, מה שמאפשר לכל שוקולד עודף לטפטף.
מקשטים מיד או להשאיר את הכמהין רגיל ולהמשיך לשלב
מקשטים: מניחים את הכמהין המצופה טרי על צלחת ומנפים את אבקת הקקאו מעליהם. הפעל את הכמהין ולנפות שוב כדי לכסות לחלוטין.
מניחים את הכמהין על תבנית אפייה מרופדת ומאפשרים להם להגדיר במקרר במשך 5 דקות. כמהין ישמור במשך כ 2 שבועות, צונן או בטמפרטורת החדר, כאשר מאוחסן במיכל אטום היטב.