כמהין רוזמרין
כמהין רוזמרין נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 60 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו, מלח ים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כמהין שוקולד רוזמרין, רוזמרין שרימפס קלוי Gyros עם רוטב רוזמרין Tzatziki, ו בייגלה מלח רוזמרין עם רוטב גבינת צ'דר רוזמרין.
הוראות
מניחים את השוקולד בקערת ערבוב גדולה. להביא את השמנת, רוזמרין, כתום, ומלח לרתיחה. כבה את החימום ותן לתלול ל-10 דקות.
להחזיר לרתיחה. מסננים את הנוזל החם על השוקולד בעדינות להקציף חלק. (אם כל השוקולד לא נמס, מניחים קערה על דוד כפול כדי לסיים.)
מניחים במקרר להגדיר, לפחות 2 שעות ללילה.
ממיסים שוקולד על דוד כפול.
קו שלושה גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בעוד השוקולד נמס, להשתמש baller מלון קטן כדי לגרוף את סיבובים של גנאש ולמקם על תבנית אפייה אחת.
מניחים במקרר כ 5 דקות להקשיח.
הסר כדורי גנאש בעדינות להתגלגל בין כפות הידיים כדי משטח חלק וליצור כדור נחמד. להתגלגל בעדינות על גיליונות אפייה. חזור למקרר במשך כ 5 דקות.
הסר את השוקולד שלך מהדוד הכפול ולמרוח שכבה דקה של שוקולד נמס על כף היד שלך.
מניחים כמהין אחד ביד מצופה שוקולד שלך להתגלגל עד כל השטח מכוסה. מסדרים בשורות מסודרות על שאר דפי האפייה. להחזיר כמהין מצופה למקרר להגדיר, כ 10 דקות.
חזור על השלב האחרון כדי לתת לכמהין ציפוי שני. חזור למקרר לפחות 30 דקות.
לאחר הקליפה החיצונית התקשחה לחלוטין, מגלגלים בעדינות בקערה גדולה עם קקאו ואבקת סוכר למעיל.