כמהין שוקולד
טראפלס שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 96 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך שוקולד מריר, אבקת קקאו מעובד הולנדית, פיסטוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו שוקולד-שוקולד צ'יפס עוגיות בצק טראפלס.
הוראות
דק קוצצים את השוקולד ביד או במעבד מזון מצויד בלהב מתכת, ומניחים בקערה בינונית.
יוצקים את השמנת לסיר כבד קטן. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני.
יוצקים את השמנת על השוקולד. עם כף עץ, בעדינות מערבבים כדי להמיס את השוקולד. לא להקציף או לערבב חזק מדי או תוכלו לשלב אוויר. כיסוי. להירגע עד המשרד, על 2 שעות.
קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. עם כדור מלון קטן או כדור גלידה, תערובת טיפה על ידי כפית מלאה על גיליון מוכן. להקפיא עד המשרד, כ -20 דקות.
מניחים את הקקאו, הסוכר של קונדיטור, ואגוזים קצוצים לתוך 3 קערות רדודות נפרדות.
רול 1/3 של הכדורים לתערובת הקקאו, 1/3 לתוך הסוכר של קונדיטור, ו 1/3 לתוך האגוזים הקצוצים. להתגלגל במהירות בין כפות הידיים כדי ליצור אותם לצורה עגולה מושלמת. ייתכן שיהיה עליך מחדש לגלגל את האגוזים או סוכר אם יותר מדי נופל. חזור אל גיליון אפייה מצופה קלף או מיכל אחר מצופה קלף, בשכבה אחת. מכסים בפלסטיק ומקררים עד שמוכנים להגיש. ניתן לעשות 10 ימים קדימה; לשמור בקירור.
Reprinted with perfect from Passover by Design: Picture-Perfect Kosher by Design® Recipes for The Holiday by Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.