כמהין שוקולד
גשו לסופר וקנו אבקת קקאו הולנדית, חמאה, ברנדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו כמהין שוקולד טבול בשוקולד לבן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את 10 אונקיות של שוקולד וחמאה בקערת ערבוב זכוכית בגודל בינוני. מיקרוגל במשך 30 שניות.
הסר ומערבבים, וחזור על תהליך זה 1 יותר זמן. תניח בצד.
מחממים את הקרם הכבד וסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית עד לבעירה.
הסר מהחום ושופכים את התערובת על תערובת השוקולד המומסת; תן לעמוד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, מערבבים בעדינות, מתחילים באמצע הקערה ועובדים במעגלים קונצנטריים עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה וקרם. מערבבים בעדינות את הברנדי.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת זכוכית 8 על ידי 8 אינץ ' ומניחים במקרר במשך 1 שעה.
באמצעות כדור מלון, לגרוף שוקולד על מחבת גיליון מרופד בנייר קלף ולחזור למקרר במשך 30 דקות.
מניחים את אבקת הקקאו, האגוזים, ו / או קוקוס קלוי כל אחד במחבת העוגה שלו ולהניח בצד.
בינתיים, מניחים את 8 אונקיות של שוקולד לתוך קערה ערבוב בינוני אשר יושב על גבי כרית חימום מרופדת קערה, עם כרית החימום להגדיר בינוני. בהתאם כרית החימום, ייתכן שיהיה עליך להתאים את החום למעלה או למטה. ערבוב השוקולד מדי פעם, לבדוק את הטמפרטורה של השוקולד ולהמשיך חימום עד שהוא מגיע 90 עד 92 מעלות F; לא לאפשר את השוקולד ללכת מעל 94 מעלות F. אם אתה עושה, הציפוי לא יהיה הצמד נחמד אליו כאשר אתה נושך לתוך השוקולד. לאחר שהגעת לטמפרטורה האופטימלית, להתאים את החום כדי לשמור על זה.
הסר את הכמהין מהמקרר וצורה לכדורים על ידי גלגול בין כפות הידיים. השתמש באבקה ללא ויניל או כפפות לטקס, אם תרצה בכך.
טובלים כף גלידה לתוך השוקולד ומתהפכים כדי להסיר עודף שוקולד.
מניחים כמהין 1 בזמן לתוך הסקופ להתגלגל עד מצופה. ואז מניחים את הטראפל לתוך המנה עם אבקת קקאו, אגוזים או קוקוס. הזז את הכמהין סביב המעיל; להשאיר כמהין בציפוי במשך 10 עד 15 שניות לפני הסרת. בינתיים, המשך לשים את הכמהין מצופה שוקולד בקקאו או ציפוי משני אחר. לאחר 10 עד 15 שניות, הסר את הכמהין למחבת גיליון מצופה קלף. חזור עד שכל הכמהין מצופות. אפשר להגדיר במקום קריר ויבש לפחות 1 שעה; או לאחסן במיכל אטום במקרר. כמהין הם הטובים ביותר כאשר מוגש בטמפרטורת החדר.