קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

כמהין שוקולד

כמהין שוקולד
גשו לסופר וקנו אבקת קקאו הולנדית, חמאה, ברנדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו כמהין שוקולד טבול בשוקולד לבן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את 10 אונקיות של שוקולד וחמאה בקערת ערבוב זכוכית בגודל בינוני. מיקרוגל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
הסר ומערבבים, וחזור על תהליך זה 1 יותר זמן. תניח בצד.
4
מחממים את הקרם הכבד וסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית עד לבעירה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום ושופכים את התערובת על תערובת השוקולד המומסת; תן לעמוד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, מערבבים בעדינות, מתחילים באמצע הקערה ועובדים במעגלים קונצנטריים עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה וקרם. מערבבים בעדינות את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את התערובת לתוך צלחת זכוכית 8 על ידי 8 אינץ ' ומניחים במקרר במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
7
באמצעות כדור מלון, לגרוף שוקולד על מחבת גיליון מרופד בנייר קלף ולחזור למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מלון Ballerמלון Baller
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את אבקת הקקאו, האגוזים, ו / או קוקוס קלוי כל אחד במחבת העוגה שלו ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
בינתיים, מניחים את 8 אונקיות של שוקולד לתוך קערה ערבוב בינוני אשר יושב על גבי כרית חימום מרופדת קערה, עם כרית החימום להגדיר בינוני. בהתאם כרית החימום, ייתכן שיהיה עליך להתאים את החום למעלה או למטה. ערבוב השוקולד מדי פעם, לבדוק את הטמפרטורה של השוקולד ולהמשיך חימום עד שהוא מגיע 90 עד 92 מעלות F; לא לאפשר את השוקולד ללכת מעל 94 מעלות F. אם אתה עושה, הציפוי לא יהיה הצמד נחמד אליו כאשר אתה נושך לתוך השוקולד. לאחר שהגעת לטמפרטורה האופטימלית, להתאים את החום כדי לשמור על זה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
הסר את הכמהין מהמקרר וצורה לכדורים על ידי גלגול בין כפות הידיים. השתמש באבקה ללא ויניל או כפפות לטקס, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
11
טובלים כף גלידה לתוך השוקולד ומתהפכים כדי להסיר עודף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
12
מניחים כמהין 1 בזמן לתוך הסקופ להתגלגל עד מצופה. ואז מניחים את הטראפל לתוך המנה עם אבקת קקאו, אגוזים או קוקוס. הזז את הכמהין סביב המעיל; להשאיר כמהין בציפוי במשך 10 עד 15 שניות לפני הסרת. בינתיים, המשך לשים את הכמהין מצופה שוקולד בקקאו או ציפוי משני אחר. לאחר 10 עד 15 שניות, הסר את הכמהין למחבת גיליון מצופה קלף. חזור עד שכל הכמהין מצופות. אפשר להגדיר במקום קריר ויבש לפחות 1 שעה; או לאחסן במיכל אטום במקרר. כמהין הם הטובים ביותר כאשר מוגש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמהיןכמהין
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף