כמהין שוקולד חמאת פטל-בוטנים עם אבקת קקאו
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כמהין שוקולד חמאת פטל-בוטנים עם אבקת קקאו. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 18 מנות עם 184 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית פטל, שמנת כבדה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-כמהין קקאו, שוקולד חמאת בוטנים קקאו חם, ו כמהין בוטנים קקאו.
הוראות
קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. הביאו את השמנת הכבדה, החמאה והמלח לרתיחה בסיר על אש בינונית; יוצקים על השוקולד ומניחים לשבת עד להמסה מלאה, כ -10 דקות. מערבבים עם מרית גומי או לטאטא עד חלקה. (במידת הצורך, מיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס.)
מקציפים פנימה את תמציות הווניל והפטל ואז מערבבים פנימה את חמאת הבוטנים. מערבבים עד שהגנאש חלק ומבריק.
יוצקים לתבנית אפייה רדודה ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או למשך הלילה.
מגלגלים כפות מהגנאש ל -18 עד 24 כדורים ואז מגלגלים פנימה אבקת קקאו.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 1 שעה או לילה. (כדי להפוך את אלה מראש, להתגלגל לתוך כדורים אבל לא מעיל; לכסות ולהקפיא עד 2 שבועות.
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני החשיפה, ואז גלגלו ציפוי.)