כמון שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. אם יש לכם עגבניות, שן שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו כמון-שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas, כמון שפשף סטייקים עם סלסה אבוקדו ורדה, ו פורצ'טה קובנית שפשפה כמון. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להעביר חצי תערובת אבוקדו לקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים עגבניות לקערה בינונית ראשונה ומלפפון לקערה שנייה. עונה salsas לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. מכסים salsas בנפרד להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
לשפשף כל סטייק בכל רחבי עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים כל צד של כל סטייק עם 1/2 כמון טחון כפית; לשפשף לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים 2 סטייקים לכל מחבת; מבשלים עד חום עמוק, כ 2 דקות לכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל סטייקים כדי doneness הרצוי, כ 2 דקות יותר לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.