כמון שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. אם יש לכם עגבניות, שן שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו כמון-שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas, כמון שפשף סטייקים עם סלסה אבוקדו ורדה, ו פורצ'טה קובנית שפשפה כמון. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מפזרים כל צד של כל סטייק עם 1/2 כמון טחון כפית; לשפשף לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים 2 סטייקים לכל מחבת; מבשלים עד חום עמוק, כ 2 דקות לכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל סטייקים כדי doneness הרצוי, כ 2 דקות יותר לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.