כנסייה כפרית זנגביל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לאוסף שלך, ג'ינג'ר ברד כנסייה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-1 מנות. תמורת $32.74 למנה, מתכון זה מכסה 79% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 16200 קלוריות, 160 גרם חלבון ו-468 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר של קונדיטורים, אבקת מרנג, ג'ינג'ר טחון ומים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. עם ציון של 73%, המנה הזו די טובה. נסו את Church Windows II, Church Windows I ו- Church Supper Potatoes עבור מתכונים דומים.
הוראות
להכנת בצק: בקערה גדולה מאוד קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת בצק בהיר ואוורירי. טורפים פנימה מולסה וביצים.
מערבבים את הקמח, הג'ינג'ר, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והציפורן; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומצננים במשך שעתיים או עד שקל לטפל.
עקבו אחר דפוסים על נייר שעווה; לחתוך. על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק בקבוצות ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי. מניחים תבניות על הבצק וחותכים. בעזרת סכין חדה, נקדו קווי מתאר כדי לסמן את הדלת במקום המצוין על הדוגמה, תוך הקפדה לא לחתוך את כל הבצק.
בעזרת קיסם, משרטטים קווים לבצק ליצירת שלבקת חוגרת על חלקי הגג. כדי ליצור ציפוי, לחץ את קצה הסרגל לחתיכות הנותרות למעט עמודים וצריח. (שמור חתיכות מכוסות כדי למנוע מהן להתייבש.)
בעזרת סכין קטנה וסרגל, חותכים שתי רצועות ברוחב 1/4 אינץ' עבור הצלב.
חתוך שני פסים ברוחב 1/4 אינץ' עבור ידיות הדלת. עבודה ביד חופשית, חתוך מסלול ברוחב 2-1/2 אינץ'.
מגלגלים כמויות קטנות של בצק לכדורים; לחץ על המסלול ויוצרים אבנים.
מעבירים את כל החלקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה.
חתוך את הדלתות לחלוטין. מצננים לחם ג'ינג'ר על תבניות במשך 2 דקות לפני שמוציאים בזהירות לרשתות לצינון מלא.
החזירו את החלקים הקדמיים והצדדיים של הכנסייה לתבנית מרופדת בנייר אפייה. כפית סוכריות מרוסקות לתוך גזרות חלונות.
אופים ב-400 מעלות למשך 3-4 דקות או עד שהממתקים נמסים. עבודה מהירה, לחץ בזהירות חתיכות ליקריץ לתוך חלונות, יצירת אפקט זכוכית עופרת. מצננים לחלוטין על ניירות אפייה.
גוון מים עם כמות רצויה של צבע מאכל אדום. בעזרת מברשת צבע, תערובת צבע על הגג, חתיכות צריח וקופות; סופגים בעדינות עם נייר סופג ונותנים לייבוש.
להכנת ציפוי: בקערה גדולה מאוד מערבבים סוכר קונדיטורים ואבקת מרנג.
להוסיף מים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים על גבוה במשך 4-5 דקות או עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מעבירים 2 כוסות ציפוי לקערה אחרת; להקציף קינמון עד לקבלת תערובת אחידה. שמור את הציפוי מכוסה כל הזמן עם מטלית לחה.
להרכבת הכנסייה: צנרת ציפוי קינמון לאורך הבסיס וצד אחד של חזית הכנסייה והקיר הצדדי הסמוך.
מניחים קירות בזווית ישרה זה לזה על לוח העוגה; אבזר עם קופסאות שימורים קטנות. ציפוי צינור לאורך הקצוות הפנימיים והחיצוניים ליציבות נוספת. חזור על הפעולה עם הקיר הצד השני וגב הכנסייה.
לצריח: צנרת ציפוי קינמון לאורך צד אחד של החזית של בסיס הצריח וקיר צד אחד צמוד. מקמו בזוויות ישרות זו לזו והניחו על נייר שעווה; ציפוי צינור לאורך הקצה הפנימי ליציבות נוספת. החזק במקום עד להתייצבות. חזור על הצד והגב הנותרים של בסיס הצריח. חזור על הצריח.
צנרת ציפוי קינמון לאורך הקצוות העליונים של בסיס הצריח; לצרף צריח.
להרכבת הגג: צנרת ציפוי קינמון לאורך הקצוות העליונים של קירות הכנסייה. מקמו את חלקי הגג כך שיש עודף שווה מלפנים ומאחור. צנרת ציפוי לאורך קצוות החיבור. הצמד את התחתית של חלקי הגג עם קופסאות שימורים עד שהגג יבש לחלוטין. צנזר את הדובדבן על קצוות הצריח והצמד לגג. הצטרף לחתיכות הצלבות עם ציפוי; מתחבר לקצוות הגג.
למעונות: על משטח עבודה, מקמו חלקי מעונות בזוויות זה לזה, ויוצרים שבעה מעונות. מצנפים את ציפוי הקינמון לאורך קצוות החיבור.
תנו להתייבש לחלוטין. צנזר את הדובדבן על קצוות הגג והצמיד מעל חלונות. החזיקו במקום עד שהוא בטוח, כדקה אחת.
גימור: גוון כמות קטנה של ציפוי ירוק וכמות קטנה אדום. בעזרת קצה כוכב מס' 14 וציפוי ירוק, זרי צינור על הדלתות. בעזרת קצה עגול מספר 2 וציפוי אדום, גרגרי מקטרת על זרים. עם ציפוי קינמון, חבר ידיות לדלתות; צרף דלתות לחזית הכנסייה.
עבור עצים, מחממים כמות קטנה של סירופ תירס במיקרוגל עד לדליל; מברישים מעל גבי קונוסים סוכר. מצפים עם ספרינקס. עבור שיחים, דלל כמות קטנה של ציפוי במים וגוון ירוק.
יוצקים מעל קורנפלקס; לזרוק למעיל.
מניחים לעמוד עד להתייצבות. מצמידים קורנפלקס לסוכריות רולו עם ציפוי.
מכסים קרש עוגה בציפוי לבן. לחץ מייד על המסלול לתוך הציפוי. מסדרים עצים ושיחים כרצונכם.
מניחים קוקוס במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
מפזרים על הכנסייה, העצים והאדמה.