כנפי באפלו חריפות של ויני
כנפי באפלו חריפות של ויני הן מנה ראשונה נטולת גלוטן וקטוגנית . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -15 גרם חלבון , 18 גרם שומן , וסך הכל 235 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-15 מנות . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זהו מתכון זול לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מ-Allrecipes דורש פלפל, חמאה, רוטב סלט גבינה ורוטב פלפל על בסיס חומץ. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -40 דקות . עם ציון כפית של 40% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. כנפי עוף באפלו בסגנון וון-טון , כנפיים פריכות מתוקות ודביקות , וכנפיים חריפות בסיר איטי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
חממו גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה. השרו שבבי עץ היקורי במים.
השתמשו בסיר גדול שניתן להניח על הגריל כדי לערבב את הרוטב החריף, החמאה, רוטב הגבינה הכחולה, פלפלי הדובדבן, הבצל, הפלפל השחור ופתיתי הפלפל האדום. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה והניחו על רשת הגריל. הביאו לרתיחה עדינה ובשלו במשך 15 או 20 דקות.
פזרו מעט צ'יפס ספוגים על הגחלים החמות.
מניחים את כנפי העוף על הגריל ומורחים בנדיבות ברוטב. צולים, תוך כדי הפיכה וציפוי תכופים, במשך 20 עד 40 דקות, או עד שהבשר כבר לא ורוד והחלק החיצוני חום ופריך.
מגישים עם הרבה שתייה קרה!